Тиквена каша с ориз, мед и ядки

Необходими продукти:
300 грама изпечена тиква
125 грама ориз
50 грама ядки (орехи, бадеми, кашу, лешници)
150 милилитра прясно мляко
1,5 супени лъжици мед
1,5 супени лъжици масло
1 супена лъжица кафява захар
щипка сол
Начин на приготвяне:
Сварете предварително ориза до готовност. Смесете го с парченцата печена тиква, прибавете натрошените изпечени без мазнина ядки и маслото. Разбъркайте всичко добре и изсипете получената смес в подходящ съд за печене.
Затоплете прясното мляко, прибавете в него меда и залейте кашата. Поръсете я с кафявата захар и изпечете в предварително загрята до 180 градуса в продължение на 15 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КУТИКУЛ КЕЪР писалка за кутикули 5 мл.
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 908 г
ВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
ЛОВ ПАУЪР ЗА ЖЕНИ ДОЗИ 10 г * 3
ОРГАНИК ШОП ОБНОВЯВАЩ ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ ТИКВА И МЕД 75 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Пилешко филе с мед и горчица
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- За да бъдат още по-полезни, накисвайте суровите ядки във вода
- Манука
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Бързо отслабване с лимонова напитка с черен пипер и мед
- Печени кайсии с мащерка и мед
- Коктейл от пъпеш с мед и джинджифил
Коментари към Тиквена каша с ориз, мед и ядки