Тиква в пушен бекон с билки и винено-вишнев сос
Необходими продукти:
- 200 грама тиква, нарязана на малки парчета
- 100 грама пуешко филе
- 50 грама пушен бекон
- 2 грама пресен розмарин
- 2 грама чубрица (прясна или сушена)
- сол и черен пипер
- 50 грама вишни
- 10 милилитра червено вино
- 2 грама кардамон
Начин на приготвяне:
Нарежете пуешкото филе на малки парчета, поръсете ги с черен пипер, сол и изпечете на грил тиган от двете страни.
След това сложете върху тиквените, добавете по мъничко от билките и увийте в пушен бекон.
Изпечете във фурната при средна температура за около 20 минути.
Смелете вишните в блендер налейте виното, сложете кардамона. Прехвърлете сместа в огнеупорен съд и поставете върху котлона. Щом сосът кипне, свалете от огъня и декорирайте тиквеното предястие.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: egodnya.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
НАТУРАЛИКО ПРОСТАТ ХЕЛТ капсули * 60
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЛОСИОН ПРИ КОСОПАД ЗА МАЗЕН СКАЛП GR8 50 мл BIOTRICOLOGIA
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ВЕГИ ПРОТЕИН КОМПЛЕКС 500 г НЕОВКУСЕН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Диета с тиква за 12 дни
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Печена солена тиква
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Рецепти за домашно сладко от тиква
Коментари към Тиква в пушен бекон с билки и винено-вишнев сос