Телешки език в гъбен сос

Необходими продукти:
500 грама телешки език
2 моркова
целина
магданоз
1 глава лук
За соса:
3 супени лъжици брашно
4 супени лъжици олио
1 чаена чаша бяло вино или 2 супени лъжици оцет
150 грама пресни гъби
Начин на приготвяне:
Сварете телешкия език в подсолена вода, в която добавете нарязаните на едро лук, моркови, целина и магданоз. След това направете соса, смесвайки мазнината с брашното, прибавете виното или оцета. Гъбите нарежете, запържете и ги смесете със соса. Нека се вари в продължение на 10 минути. Ако сосът ви се струва прекалено гъст, налейте малко от телешкия бульон. Залейте езика с гъбения сос и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХЕРИЦИУМ капсули * 60 DOCTOR NATURE
РАК И ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ - БОРИСЛАВ ПЕЕВ - ДОКТОР БИОМАСТЕР
МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОСУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120
НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90
СОЛГАР РЕЙШИ ШИЙТАКЕ МEЙТАКЕ капсули * 50
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кичуреста пънчушка, Летен меден агарик
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Отровна галерина
- Обикновена смръчкула
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Сос Бъфало
- Псилоцибин
- Пантерка, Петниста мухоморка
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Сива мухоморка, Сурогризка
Коментари към Телешки език в гъбен сос