Тарт от карамелизиран лук, козе сирене и тиква

Необходими продукти:
- 1 лист бутер тесто
- 120 грама козе сирене
- 2 чаени чаши печена тиква
- 2 печени глави лук
- 4 яйца
- 3 супени лъжици заквасена сметана
- щипка сол и пипер
- 1/2 чаена чаша рукола по желание
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса, а тавичка намажете с мазнина.
Дъното и стените покрийте с бутер тесто.
Сложете отгоре тиквата, лука, козето сирене.
Разбийте яйцата със сметаната и подправете, излейте върху зеленчуците.
Печете за 30 минути, до готовност.
Сервирайте с няколко листенце рукола по желание.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bestrecipes.com.au
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Смокинов тарт с мед, маскарпоне и солени бисквитки
- Тарт с аспержи и сирене
- Тарт татен
- Бутер тарт с кайма, домати и кедрови ядки
- Вегетариански тарт с тиква
- Плодов тарт с лимонов крем
- Тарт с цели домати и козе сирене
- Тарт с боровинки и козе сирене
- Тарт с макарони
- Шоколадов тарт със сушени сини сливи и крем ганаш с маскарпоне
Коментари към Тарт от карамелизиран лук, козе сирене и тиква