Сьомга с цвекло, фета сирене и лайм

Необходими продукти:
- 200 грама печено или сурово цвекло
- 70 грама фета сирене
- 2 лайма
- 2 филета от сьомга
Начин на приготвяне:
Нарежете цвеклото и фета сиренето на малки кубчета и смесете със сока и коричките на един лайм. Подправете на вкус и разбъркайте.
Подправете сьомгата по ваш вкус. Загрейте 2 супени лъжици зехтин и запържете филето с кожата надолу. След това обърнете от другата страна, намалете котлона и гответе още 4-5 минути.
Сервирайте сьомгата със салатата от цвекло и фета сирене и гарнирайте с резени лайм.
Да ви е вкусно!
Източник:
bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Сьомга с мед, соев сос и горчица
- Скандинавска маринована сьомга (гравлакс)
- Червена риба, вид сьомга (Кета)
- Крем супа от сьомга с картофи и лук
Коментари към Сьомга с цвекло, фета сирене и лайм