Сьомга с цвекло, фета сирене и лайм

Необходими продукти:
- 200 грама печено или сурово цвекло
- 70 грама фета сирене
- 2 лайма
- 2 филета от сьомга
Начин на приготвяне:
Нарежете цвеклото и фета сиренето на малки кубчета и смесете със сока и коричките на един лайм. Подправете на вкус и разбъркайте.
Подправете сьомгата по ваш вкус. Загрейте 2 супени лъжици зехтин и запържете филето с кожата надолу. След това обърнете от другата страна, намалете котлона и гответе още 4-5 минути.
Сервирайте сьомгата със салатата от цвекло и фета сирене и гарнирайте с резени лайм.
Да ви е вкусно!
Източник:
bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФОРМ АРКТИК СЬОМГА ОМЕГА 3 капсули * 120
НовПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
АктуаленДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС
НовСОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Сьомга на фурна в сметанов сос с копър
- Руло от пушена сьомга, спанак и босилек
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Сьомга върху спанак в сметанов сос с каперси и лимон
- Солено пандишпаново руло със сьомга, зелен лук и топено сирене
- Спагети с пушена сьомга и каперси
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
Коментари към Сьомга с цвекло, фета сирене и лайм