Сьомга с мед, соев сос и горчица

Необходими продукти:
- 4 филета сьомга
- 150 грама рукола за поднасяне на рибата
- 3 супени лъжици мед
- 200 милилитра тъмен соев сос
- 1,5 супени лъжици дижонска горчица
Начин на приготвяне:
Смесете до еднородност соевия сос с меда и горчицата.
Сложете рибата (с кожата надолу) в тава върху пергаментова хартия и залейте със соса, който направихте.
Изпечете сьомгата в загрята на 180-190 градуса фурна за 10-12 минути.
Поднесете я върху листа рукола, като полеете със соса, отделил се в тавата по време на печенето.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФОРМ АРКТИК СЬОМГА ОМЕГА 3 капсули * 120
НовПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
АктуаленДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС
НовСОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Сьомга на фурна в сметанов сос с копър
- Солено пандишпаново руло със сьомга, зелен лук и топено сирене
- Спагети с пушена сьомга и каперси
- Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън
- Сьомга с вино и сметана на тиган
- Руло от пушена сьомга, спанак и босилек
- Терин с пушена сьомга и крема сирене
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
Коментари към Сьомга с мед, соев сос и горчица