Сьомга в млечен сос с микс от зеленчуци

Необходими продукти:
6 стека сьомга
100 грама готварска сметана
200 грама натурално кисело мляко
1 супена лъжица подправка за риба
300 грама зеленчуково асорти (например: грах, броколи, моркови)
1/4 лимон
зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете рибата, след което я намажете с лимонов сок и подправете.
Сметаната смесете с киселото мляко.
Застелете дъното на тава с фолио, което намажете със зехтин. Сложете сьомгата и я полейте със соса.
Запълнете празните пространства между стековете със зеленчуците и покрийте всичко с фолио.
Изпечете във фурната при 200 градуса за около 20 минути. След това махнете покритието и нека ястието се запече за още 10 минути.
Добър апетит!
Снимка: god2017.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Рулца от сьомга с кашкавал
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Сьомга с мед, соев сос и горчица
- Терин с пушена сьомга и крема сирене
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Сьомга на фурна с домати, маслини, соев сос и лимон
- Сьомга с вино и сметана на тиган
- Печена сьомга с чесън и бяло вино
Коментари към Сьомга в млечен сос с микс от зеленчуци