Супа от бял боб с праз, чесън и лук
Необходими продукти:
- 200 грама бял боб
- 2 глави лук
- 2 моркова
- 1 стрък праз
- 2 стръка целина
- сух розмарин на вкус
- 1 чаена лъжица морска сол
- 4 супени лъжици зехтин
- 2 дафинови листа
- копър и магданоз на вкус
Начин на приготвяне:
Залейте боб с голямо количество вода и оставете да престои една нощ или поне няколко часа.
След това отцедете течността, налейте друга и сварете зърната, като в тенджерата добавите 1 обелена цяла глава лук, цял морков и стрък целина. Сложете и два дафинови листа.
Варете около час, след което извадете листата и зеленчуците.
Нарежете ситно останалите зеленчуци (сурови), задушете ги в малко зехтин и тогава добавете при боба.
След 5-7 минути разпределете супата в чинии, поръсете с нарязаните зелени подправки и сервирайте.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: kylinarocka.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
СУИС ЕНЕРДЖИ КОМПЛЕКТ ТАЙНАТА НА БАЛЕРИНАТА СТЪПКА 1 ДЕТОКС капсули * 14 + СТЪПКА 2 СЛИМ капсули * 45 + СТЪПКА 3 БАЛАНС капсули * 14
НовГЛИКОРАВНИН капсули 425 мг * 30 МИРТА МЕДИКУС
АМИКС КАРБ БЛОКЕР капсули * 90
ЛИНДА РЕН ДИЕТ КАРБОБЛОК БЯЛ БОБ капсули * 60 037548
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Боб с наденица и кисело зеле
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Боб с пилешко месо
- Шарен боб в гювеч с бекон и чесън
- Чай от бобени шушулки при диабет
- Бобови култури
- Запечен боб с наденица и чесън
- Боб с телешко, моркови и лук
- Супа минестроне с бекон
Коментари към Супа от бял боб с праз, чесън и лук