Сос "Сацебели"
Необходими продукти:
200 грама орехи
200 грама лук
200 грама винен оцет
20 грама чесън
1 грам смлян червен пипер
35 грама пресен джоджен и кориандър
500 мл бульон или вода
сол
Начин на приготвяне:
Счукайте орехите и ги залейте с оцета, добавете бульона (ако сосът се приготвя за месно ястие, използвайте месен бульон; за риба - рибен) или вряща вода, накълцания суров лук, сол, счукан чесън, червения пипер, джоджена и кориандъра. Разбъркайте и това е всичко.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ПРЕСИТ таблетки 500 мг * 100 ХЕРБАМЕДИКА
КАЛИВИТА ПАРАПРОТЕКС таблетки * 100
Безплатна доставка за България!ФИТОБИОПОЛЕ МИКС 9 ПАРА-СТ тинктура 50 мл
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Орехи - ползи и вреди
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Лечение на ставни заболявания с ябълков оцет
- Ползи и вреди на червения лук
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
Коментари към Сос "Сацебели"