Сос "Сацебели"

Необходими продукти:
200 грама орехи
200 грама лук
200 грама винен оцет
20 грама чесън
1 грам смлян червен пипер
35 грама пресен джоджен и кориандър
500 мл бульон или вода
сол
Начин на приготвяне:
Счукайте орехите и ги залейте с оцета, добавете бульона (ако сосът се приготвя за месно ястие, използвайте месен бульон; за риба - рибен) или вряща вода, накълцания суров лук, сол, счукан чесън, червения пипер, джоджена и кориандъра. Разбъркайте и това е всичко.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
КАЛИВИТА ПАРАПРОТЕКС таблетки * 100
Безплатна доставка за България!ПРЕСИТ таблетки 500 мг * 100 ХЕРБАМЕДИКА
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
ФИТОБИОПОЛЕ МИКС 9 ПАРА-СТ тинктура 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Ползи и вреди на червения лук
- Орехи - ползи и вреди
- Зелен лук (перо) – хранителен състав и ползи за здравето
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Пилешки дробчета с лук
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Левурда, мечи лук - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Сос "Сацебели"