Сос от червени боровинки с джинджифил и розмарин
Необходими продукти:
350 грама пресни или замразени червени боровинки
150 грама захар
2 супени лъжици настърган корен джинджифил
1 супена лъжица червен винен оцет
малък стрък розмарин
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете джинджифила и го смесете с червените боровинки и захарта в подходящ съд. Ако използвате пресни плодове, добавете няколко лъжици вода.
Поставете сместа на котлона и нека заври. Тогава налейте винения оцет и сложете стръка розмарин, който предварително смелете или накълцайте ситно.
Варете комбинацията в продължение на 15 минути на бавен огън, сосът трябва да се сгъсти малко.
Свалете го от огъня и оставете да се охлади.
След това може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: liandacooking.blogspot.bg, Автор: Лианда
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОРОЛЕН капки 30 мл ENERGY GROUP
ТЕРАНОВА МУЛТИВИТАМИНЕН КОМПЛЕКС ЗА ЖЕНИ капсули * 50
ВИТАЛ КОНЦЕПТ ХЕЛТ капсули * 60
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лечение при цистит
- Джинджифил, Исиот, Джинджър
- Сос Бъфало
- Билки и натурални продукти за облекчаване синдрома на карпалния тунел
- Полезни свойства и приложения на джинджифила
- Помогнете си с джинджифил при хрема
- Как да използваме джинджифила за отслабване
- Сос от топено сирене със сметана и кашкавал
- Противопоказания и странични ефекти на джинджифила
Коментари към Сос от червени боровинки с джинджифил и розмарин