Сос от червени боровинки с джинджифил и розмарин

Необходими продукти:
350 грама пресни или замразени червени боровинки
150 грама захар
2 супени лъжици настърган корен джинджифил
1 супена лъжица червен винен оцет
малък стрък розмарин
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете джинджифила и го смесете с червените боровинки и захарта в подходящ съд. Ако използвате пресни плодове, добавете няколко лъжици вода.
Поставете сместа на котлона и нека заври. Тогава налейте винения оцет и сложете стръка розмарин, който предварително смелете или накълцайте ситно.
Варете комбинацията в продължение на 15 минути на бавен огън, сосът трябва да се сгъсти малко.
Свалете го от огъня и оставете да се охлади.
След това може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: liandacooking.blogspot.bg, Автор: Лианда
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОРОЛЕН капки 30 мл ENERGY GROUP
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ДЕТОКСИТЕРА капсули * 30
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ШЕЙК ЯБЪЛКА прах 300 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПУНШ ЧЕРЕШОВА ЛИМОНАДА прах 300 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лечение при цистит
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Полезни свойства и приложения на джинджифила
- Сос Бъфало
- Картофен сос с чесън и лимон
- Повишаване на половата мощ при мъжете с джинджифил: рецепти и съвети
- Кашкавален сос Бешамел
- Как медът и джинджифилът могат да помогнат в борбата срещу рака?
- Шоколадов топинг
Коментари към Сос от червени боровинки с джинджифил и розмарин