Сос от сирене с лук, маслини и риган

Необходими продукти:
- 2 скилидки чесън
- 2 чаени лъжици сух риган
- 4 супени лъжици нарязан стар лук
- 2 супени лъжици сос горчица
- 4 супени лъжици соев сос
- 6 супени лъжици нарязани маслини
- 8 супени лъжици зехтин
- 6 супени лъжици сирене (бяло саламурено)
Начин на приготвяне:
Смесете в купа ригана, настъргания чесън, ситно нарязания лук.
Към тези продукти добавете горчицата, соевия сос и разбъркайте.
След това изсипете парченцата маслини, натрошеното сирене и маслото.
Получената комбинация смелете с помощта на блендер.
Преди да поднесете соса, охладете го. Той е подходящо допълнение към зеленчуци и месо.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: edimdoma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Салата с нахут, мента, репички, сирене и зеленчуци
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Лимонови палачинки със сирене и боровинки
- Калцоне от пълнозърнесто тесто със спанак, сирене и домати
- Топчета мамалига със сирене
- 7 варианта на диета със сирена - Първа част
- Хрупкаво сирене Халуми
- 7 варианта на диета със сирена - Втора част
Коментари към Сос от сирене с лук, маслини и риган