Сос Беарнез с чесън и естрагон

Необходими продукти:
250 милилитра оцет
150 грама лук
3 жълтъка
2 грама чесън
150 грама масло
естрагон
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете оцета с нарязаните лук, чесън и естрагон. Варете на слаб огън в продължение на 20 - 30 минути. Получената смес минете през сито, към нея добавете жълтъците и поставете на котлона на водна баня. Бъркайте непрекъснато и постепенно прибавяйте маслото на парченца. Когато сместа се сгъсти, свалете от огъня, сложете сол, може да поръсите с нарязан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
ПРОМОСФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Сос Бъфало
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Сос от топено сирене със сметана и кашкавал
- Сос от крема сирене с гъби и спанак
- Класически сос за хамбургери
- Телешки език в гъбен сос
- Пикантни скариди в бирен сос
- Сос с ананас
Коментари към Сос Беарнез с чесън и естрагон