Сос Беарнез с чесън и естрагон

Необходими продукти:
250 милилитра оцет
150 грама лук
3 жълтъка
2 грама чесън
150 грама масло
естрагон
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете оцета с нарязаните лук, чесън и естрагон. Варете на слаб огън в продължение на 20 - 30 минути. Получената смес минете през сито, към нея добавете жълтъците и поставете на котлона на водна баня. Бъркайте непрекъснато и постепенно прибавяйте маслото на парченца. Когато сместа се сгъсти, свалете от огъня, сложете сол, може да поръсите с нарязан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
АРОМАНДИСЕ ЯПОНСКИ КЪРИ СОС 90 г
АРОМАНДИСЕ СОС ТАЙ С КЪРИ 90 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН 100% СОС ОТ ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Сос Бъфало
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Картофен сос с чесън и лимон
- Пилешко филе със сос от авокадо
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Кашкавален сос Бешамел
- Шоколадов топинг
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
Коментари към Сос Беарнез с чесън и естрагон