Солени бисквити със сирене, моркови и сусам
Необходими продукти:
- 125 грама брашно
- 2 настъргани моркова
- 180 грама настъргано сирене
- 20 милилитра зехтин
- 20 грама сусамови семена
- 40 грама меко масло
Начин на приготвяне:
В блендер сложете морковите и разбийте до хомогенност. Изсипете ги в купа и прибавете брашното, сиренето, сусама, зехтина и маслото. Разбъркайте с лъжица, а след това с ръце оформете топченца.
Подредете ги върху застлана с пергаментен лист тавичка. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 10-15 минути. Охладете, сложете в чинийка и поднесете.

Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: bocadosdecielo.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БАНАНИ И БИСКВИТИ 190 г
ХИП БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША - ЯБЪЛКИ И БАНАНИ С БЕБЕШКИ БИСКВИТИ 190 г
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН сироп 250 мл SALUS HAUS
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Сок от моркови прочиства организма
- Миризливите сирена и микроорганизмите, които живеят в тях
- Как да направим плато с колбаси, сирена и плодове
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Рецепти за сирене пане
- Овесени бисквитки с мед и кокос
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Морковено руло с плънка от топено сирене, кашкавал и зелен лук
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- За висока плодовитост хапвайте повече моркови
Коментари към Солени бисквити със сирене, моркови и сусам