Солени бисквити със сирене, моркови и сусам

Необходими продукти:
- 125 грама брашно
- 2 настъргани моркова
- 180 грама настъргано сирене
- 20 милилитра зехтин
- 20 грама сусамови семена
- 40 грама меко масло
Начин на приготвяне:
В блендер сложете морковите и разбийте до хомогенност. Изсипете ги в купа и прибавете брашното, сиренето, сусама, зехтина и маслото. Разбъркайте с лъжица, а след това с ръце оформете топченца.
Подредете ги върху застлана с пергаментен лист тавичка. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 10-15 минути. Охладете, сложете в чинийка и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: bocadosdecielo.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
ХИП БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША - ЯБЪЛКИ И БАНАНИ С БЕБЕШКИ БИСКВИТИ 190 г
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН сироп 250 мл SALUS HAUS
СОУ СИМПЪЛ ОЛИО ЗА ШОКОЛАДОВ ТЕН 250 мл
ХИП БИО ПЮРЕ МОРКОВИ И ЯБЪЛКИ 125 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Хапки с прошуто, пъпеш и сирене
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Запечено сирене в гювече с яйца и домати
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
Коментари към Солени бисквити със сирене, моркови и сусам