Солени бисквити със сирене, моркови и сусам
Необходими продукти:
- 125 грама брашно
- 2 настъргани моркова
- 180 грама настъргано сирене
- 20 милилитра зехтин
- 20 грама сусамови семена
- 40 грама меко масло
Начин на приготвяне:
В блендер сложете морковите и разбийте до хомогенност. Изсипете ги в купа и прибавете брашното, сиренето, сусама, зехтина и маслото. Разбъркайте с лъжица, а след това с ръце оформете топченца.
Подредете ги върху застлана с пергаментен лист тавичка. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 10-15 минути. Охладете, сложете в чинийка и поднесете.

Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: bocadosdecielo.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
ХИП БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША - ЯБЪЛКИ И БАНАНИ С БЕБЕШКИ БИСКВИТИ 190 г
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ЕКВИЛИБРА МАСЛО ОТ МОРКОВ капсули * 32
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Коледни сладки с канела, масло и ядки
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Салата от бяла ряпа и моркови с чесън и копър
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Канелени сладки с мед
- Домашни бисквити с овесени ядки и стафиди
- Див морков
Коментари към Солени бисквити със сирене, моркови и сусам