Солени бисквити със сирене, моркови и сусам
Необходими продукти:
- 125 грама брашно
- 2 настъргани моркова
- 180 грама настъргано сирене
- 20 милилитра зехтин
- 20 грама сусамови семена
- 40 грама меко масло
Начин на приготвяне:
В блендер сложете морковите и разбийте до хомогенност. Изсипете ги в купа и прибавете брашното, сиренето, сусама, зехтина и маслото. Разбъркайте с лъжица, а след това с ръце оформете топченца.
Подредете ги върху застлана с пергаментен лист тавичка. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 10-15 минути. Охладете, сложете в чинийка и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: bocadosdecielo.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БАНАНИ И БИСКВИТИ 190 г
ЗОЯ БИО ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ прах 125 г
ХИП БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША - ЯБЪЛКИ И БАНАНИ С БЕБЕШКИ БИСКВИТИ 190 г 4710
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ГАНЧЕВ ЗЕЛЕНЧУКОВО ПЮРЕ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Тутманик
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Мус от крема сирене с краставици и копър
Коментари към Солени бисквити със сирене, моркови и сусам