Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Солена пилешка торта с моркови и кашкавал

Солена пилешка торта с моркови и кашкавал

Солена пилешка торта с моркови и кашкавал - изображение

Необходими продукти:

  • 300 грама пилешко филе
  • глава лук
  • 100 милилитра прясно мляко
  • 1 чаена чаша брашно
  • 3 супени лъжици олио
  • 300 грама моркови по корейски
  • 100 грама кашкавал
  • подходящи подправки на вкус


Начин на приготвяне:

Смелете пилешкото филе заедно с главата кромид, използвайки блендер. Към получената кайма добавете прясното мляко, яйцата, подправки на вкус и брашното.

Старателно разбъркайте продуктите и изпечете палачинки от тестото (на среден огън). Сместа слагайте с лъжица в тигана и бързо заравнявайте повърхността. Необходими са ви 4 блата, изпечени от двете страни.

Подредете ги един върху друг, като помежду им слагате от морковите по корейски и притискате леко всяка палачинка към предходната.

Последната поръсете с настърган кашкавал и украсете тортата по ваш избор.

Оставете я да престои половин час и тогава сервирайте.

Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: jrati.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиХрани и ястияЛюбопитноНовини