Солена пилешка торта с моркови и кашкавал

Необходими продукти:
- 300 грама пилешко филе
- глава лук
- 100 милилитра прясно мляко
- 1 чаена чаша брашно
- 3 супени лъжици олио
- 300 грама моркови по корейски
- 100 грама кашкавал
- подходящи подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Смелете пилешкото филе заедно с главата кромид, използвайки блендер. Към получената кайма добавете прясното мляко, яйцата, подправки на вкус и брашното.
Старателно разбъркайте продуктите и изпечете палачинки от тестото (на среден огън). Сместа слагайте с лъжица в тигана и бързо заравнявайте повърхността. Необходими са ви 4 блата, изпечени от двете страни.
Подредете ги един върху друг, като помежду им слагате от морковите по корейски и притискате леко всяка палачинка към предходната.
Последната поръсете с настърган кашкавал и украсете тортата по ваш избор.
Оставете я да престои половин час и тогава сервирайте.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: jrati.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Солена торта от картофено пюре и кайма
- Картофена торта с шунка и пушено сирене
- Солена торта с шунка и кашкавал
- Пълнозърнеста солена торта със сьомга, крема сирене и скариди
- Солена торта с блатове от тиквички, кайма и гъбена плънка
- Солена кашкавалена торта-суфле с шунка
- Картофена торта с пилешка салата и майонеза
- Картофена торта с шунка и кашкавал
- Солена торта от палачинки
- Солена торта с пушена сьомга
Коментари към Солена пилешка торта с моркови и кашкавал