Сладък хляб с бира

Необходими продукти:
- 2 1/2 чаена чаша брашно
- 1 чаена лъжица бакпулвер
- 3/4 чаена чаша захар
- 330 милилитра бира
- 1/2 чаена чаша стафиди
- 2/3 чаена чаша орехи
- 1 чаена лъжица канела
- индийско орехче по желание
Начин на приготвяне:
Смесете брашното с бакпулвера, прибавете захарта и бирата. Разбъркайте и сложете ядките и стафидите, накрая подправете.
Тестото прехвърлете в намазнена тава и оформете на топка. Отгоре направете разрез на кръст и опечете на 175 градуса за 50 минути.
Проверете с клечка, дали е готов.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: thespruceeats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛОГОНА ШАМПОАН ЗА ОБЕМ С МЕД И БИРА ЗА ТЪНКА И ЧУПЛИВА КОСА 250 мл
БИОХЕРБА БИРЕН ШАМПОАН С КОМПЛЕКС ВЕГАН ПРОТЕИНИ И РОЗМАРИН 250 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Защо е полезна маската за коса с бира
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Хлебен пудинг
- Сорго, Метла, Мътлар, Татар, Метлина, Цирък
- Хлебна запеканка с крема сирене, боровинки и лимон
- За какво е полезна бирата?
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
Коментари към Сладък хляб с бира