Сладоледена торта Мозайка с плодове и шоколадова глазура

Необходими продукти:
1 килограм сладолед по ваш избор
2 шоколада (200 грама)
3 готови пандишпанови блата
пресни плодове по ваш избор (може и замразени)
любимо сладко и конфитюр
желирани плодови бонбони по желание
Начин на приготвяне:
Застелете подходящ съд с найлоново фолио. Покрийте дъното и стените му с част от блатовете, които намажете с любимото си сладко.
След това сложете сладоледа, предпочитаните плодове, нарязани на малки парчета, и желирани бонбони. Покрийте плънката с останалите блатове, увийте тортата с фолиото и я притиснете.
Приберете я във фризера за една нощ, след което я извадете в поднос или подходяща плоска чиния и полейте с разтопения на водна баня шоколад.
Украсете по избор и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: kulinarnaya-feya.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Сурова ягодова торта с кашу, кокос и ванилия
- Ананасова сладоледена торта с шоколад
- Торта със сладолед и коняк
- Сладоледена торта Орео
- Сладоледен пай с тиква
- Млечна сладоледена торта с готови рула, орехи и карамел
- Сладоледена торта от извара, кондензирано мляко и сушени плодове
- Сладоледена торта Тирамису с крем Ганаш
- Сладоледен пудинг с шоколадов мус
- Сладоледен пай с бадеми и шоколад с карамел
Коментари към Сладоледена торта Мозайка с плодове и шоколадова глазура