Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свинско руло с моркови, спанак и сирене

Свинско руло с моркови, спанак и сирене

от 05 юни 2018г.
Свинско руло с моркови, спанак и сирене - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 2 килограма цяло парче свинско месо без кост
  • 350 грама моркови
  • 1 чушка (сладка)
  • 1 връзка спанак
  • 150 грама сирене
  • 2-3 скилидки чесън
  • 2 дафинови листа
  • 2 супени лъжици олио
  • подправки

 

Начин на приготвяне:

Измийте месото и го разстелете върху кухненския плот. С остър нож направете разрези в средата на свинското по посока на влакната, като не срязвате до долу (трябва да останат около 1-1,5 сантиметра пласт месо). Разтворете като книга и разрежете на две дясната част напречно на влакната, като отново не срязвате до долу (да остане сантиметър). Разтворете и тази част като книга, след което постъпете по същия начин и с лявата половина на свинското парче.

Обелете морковите и ги изсипете във вряща подсолена вода за 3-4 минути. След това прехвърлете в гевгир и изплакнете със студена вода.

Почистете чушката от семената и я нарежете на дълги ивици.

Спанака измийте и накълцайте, месото натрийте със сол, черен пипер и намачканите чеснови скилидки.

Разпределете морковите, ивиците чушка, сиренето и спанака върху свинското и навийте руло, което завържете с конец и намажете с олио.

Изпечете го във фурната за около час при температура от 180 градуса.

Когато готовото ястие се охлади, отстранете конеца и нарежете.

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: ivona.bigmir.net

Още по темата:
  • Свинско руло с гъбена плънка и обвивка от бекон Свинско руло с гъбена плънка и обвивка от бекон
  • Пилешко руло с плънка от кашкавал и зелени подправки Пилешко руло с плънка от кашкавал и зелени подправки
  • Празнично пилешко руло с гъби и ядки Празнично пилешко руло с гъби и ядки
  • Руло от свинско със сушени сини сливи и орехи Руло от свинско със сушени сини сливи и орехи
5.0/5 1 оценка

Коментари към Свинско руло с моркови, спанак и сирене

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Свинско руло с моркови, спанак и сирене
    www.framar.bg 
    на 16 September 2025 в 21:59
    Коментирайте "Свинско руло с моркови, спанак и сирене"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Пилешко руло с плънка от шунка и кашкавал
  • Свинско руло с гъбена плънка и обвивка от бекон
  • Пилешко руло в бутер тесто
  • Пилешко руло с плънка от кашкавал и зелени подправки
  • Руло от свинско със сушени сини сливи и орехи
  • Празнично пилешко руло с гъби и ядки
  • Пилешки рулца с пушено сирене в соев сос
  • Рулца от пилешки гърди със зеленчуци в млечен сос
  • Руло от колбас с крема сирене и чушка
  • Пилешко руло с чесън, орехи и лук
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Организмът не усвоява всички протеини по един и същи начинОрганизмът не усвоява всички протеини по един и същи начин

Организмът не усвоява всички протеини по един и същи начин

от 16 сеп 2025г.Прочети повече
Свързват употребата на канабис с четирикратно по-висок риск от развитие на диабетСвързват употребата на канабис с четирикратно по-висок риск от развитие на диабет

Свързват употребата на канабис с четирикратно по-висок риск от развитие на диабет

от 16 сеп 2025г.Прочети повече
„Зомби“ клетки след прекарана инфекция отключват синдром на хронична умора„Зомби“ клетки след прекарана инфекция отключват синдром на хронична умора

„Зомби“ клетки след прекарана инфекция отключват синдром на хронична умора

от 16 сеп 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Добра майка ли съм - проучване на momfident.io

преди 19 дни, 6 часа и 22 мин.

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 62 дни, 8 часа и 41 мин.
Всички

АНКЕТА

На каква възраст е вашият личен лекар?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ФИКСИРАЩ КОЛАН ЗА РАМЕНЕН ПОЯС модел 4075 размери XS, S, M, L

МАГХЕРБС ЛИПОЗОМЕН ВИТАМИН C сироп 220 мл

НАКИТНИК модел 2081 универсален размер

БИОДЕРМА ПИГМЕНТБИО КОМПЛЕКТ ИЗСВЕТЛЯВАЩ ДНЕВЕН КРЕМ 40 мл + ИЗСВЕТЛЯВАЩ НОЩЕН КРЕМ 50 мл

ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН ВИТАМИН D3 капсули 1000 IU * 250

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

АДЕМТА 400 мг стомашно-устойчиви таблетки 400 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 сеп 2025г. в 17:03:12

КСАРЕЛТО таблетки 20 мг * 28 BAYER

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 сеп 2025г. в 17:01:37

АДЕМТА 400 мг стомашно-устойчиви таблетки 400 мг * 20

Коментар на: Mariq Rainova от 16 сеп 2025г. в 16:38:18

7-дневна пречистваща диета и трайно отслабване с до 10 килограма

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 сеп 2025г. в 16:27:40

КСАРЕЛТО таблетки 20 мг * 28 BAYER

Коментар на: Здравейте от 16 сеп 2025г. в 15:59:34
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival