Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свински пържоли на тиган с гъби и сос

Свински пържоли на тиган с гъби и сос

от 27 март 2019г., обновено на 28 март 2019г.
Свински пържоли на тиган с гъби и сос - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 2 супени лъжици зехтин
  • 2 супени лъжици масло
  • 1 килограм свински пържоли
  • 1 чаена лъжица сол
  • 1/2 чаена лъжица черен пипер на прах
  • 500 грама гъби, нарязани на тънки филийки
  • 4 накълцани на ситно скилидки чесън
  • 1 чаена лъжица мащерка
  • 2 чаени чаши пилешки бульон
  • 1 супена лъжица люта горчица
  • 3 супени лъжици сметана

Начин на приготвяне:

Загрейте зехтина в голям тиган, докато мазнината започне да пуши. През това време подсушете месото и ги подправете със сол и пипер.

Сложете пържолите в горещия тиган и ги пържете за 2-3 минути на страна, докато покафенеят. Прехвърлете в чиния.

В тигана изпържете гъбите, докато покафенеят и омекнат - около 6 минути. Добавете чесъна, мащерката и гответе, докато отпуснат аромата си - за около 30 секунди. Добавете пилешкия бульон и с дървена лъжица изстържете всички остатъци от месото, които са по дъното на тигана.

Намалете температурата на котлона и върнете месото в тигана (заедно с всички сокове, които са се отделили в чинията). Покрийте с капак и задушавайте за 10 минути, докато месото се сготви.

Ако имате термометър за месо, може да проверите, когато той отчете 65 градуса в средата на месото, значи е готово.

Свалете от котлона, разбъркайте в соса горчицата и сметаната. Подправете със сол и черен пипер ако има нужда и сервирайте.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: thekitchn.com

Още по темата:
  • Медени пържоли в маскарпоне сос Медени пържоли в маскарпоне сос
  • Пица на плоча с пържола Пица на плоча с пържола
  • Хрупкави пържоли с масло на фурна Хрупкави пържоли с масло на фурна
  • Сос от крема сирене с гъби и спанак Сос от крема сирене с гъби и спанак
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

РАК И ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ - БОРИСЛАВ ПЕЕВ -  ДОКТОР БИОМАСТЕР
9.90лв.

РАК И ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ - БОРИСЛАВ ПЕЕВ - ДОКТОР БИОМАСТЕР

СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120
39.90лв.

СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120

МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
54.20лв. 46.07лв.

МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY

ПРОМО
НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90
50.00лв.

НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90

СОЛГАР РЕЙШИ ШИЙТАКЕ МEЙТАКЕ капсули * 50
105.00лв.

СОЛГАР РЕЙШИ ШИЙТАКЕ МEЙТАКЕ капсули * 50

МЕЙТАКЕ ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ капсули * 60 ДР. БИОМАСТЕР
64.00лв.

МЕЙТАКЕ ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ капсули * 60 ДР. БИОМАСТЕР

Коментари към Свински пържоли на тиган с гъби и сос

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Свински пържоли на тиган с гъби и сос
    www.framar.bg 
    на 03 July 2025 в 23:44
    Коментирайте "Свински пържоли на тиган с гъби и сос"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Ядливите гъби също могат да бъдат опасни за здравето
  • Псилоцибин
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Бавно приготвени свински пържоли с много сметана
  • Свински пържоли с пресни картофи на фурна
  • Отровна сливовка
  • Пилешко филе с мед и лимон
  • Свински пържоли с топено сирене и майонеза
  • Сос от крема сирене с гъби и спанак
  • Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Тиган за палачинки. С керамично или с мраморно покритие да избера?

преди 2028 дни, 8 часа и 8 мин.

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2108 дни, 7 часа и 58 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 6 дни, 7 часа и 55 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 8 дни, 36 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 20 дни, 7 часа и 28 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 20 дни, 14 часа и 29 мин.
Всички

АНКЕТА

Какво би задържало младите лекари в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ДАРОВИТА КОНОПЕНО СЕМЕ БЕЛЕНО 200 г

ЛЮКСЕОЛ ЧАЙ Ф-Р РАСТЕЖ КОСА * 30 337925

ЛЮКСЕОЛ МАСЛО СУХО КОСА/ТЯЛО 100мл 335419

КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 6 G ЗЛАТИСТО ТЪМНО КЕСТЕНЯВО

БЕТИНА БАРТИ СВЕЖА МЕНТА ДУШ ГЕЛ 500 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КЛИМАТИЦИ - РЕФРЕШ ЕЪР - 500 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 юли 2025г. в 17:45:48

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КЛИМАТИЦИ - РЕФРЕШ ЕЪР - 500 мл

Коментар на: Дамян Стоянов от 03 юли 2025г. в 17:15:49

Задължително ли е да купите подарък на лекуващия лекар/персонала след изписване от болницата?

Коментар на: Дафи от 03 юли 2025г. в 16:33:57

Ревматоиден артрит

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 юли 2025г. в 16:11:03

СОДА ЗА ПИЕНЕ таблетки * 30 НИКСЕН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 юли 2025г. в 16:09:18
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival