Свински наденички с лук, задушени в бира
Необходими продукти:
- 3 броя сурова свинска наденица
- 2 глави стар лук
- 1 чаена чаша бира
- по 1/4 чаена лъжица черен пипер и сол
- малко олио
Начин на приготвяне:
Сгорещете малко количество олио в тиган и в него сложете наденичките. Поръсете със сол и черен пипер и изпържете от всички страни до образуване на румена коричка по повърхността.
Нарежете лука на полукръгчета, които изсипете в тигана и пържете заедно с колбаса, докато станат златисти (разбърквайте често). Тогава налейте чаша бира и гответе ястието още 15 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: legkogotovit.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Рецепти за домашен бахур
- Боб с наденица и кисело зеле
- Домашна пикантна наденица от свинско месо
- Домашна пилешка наденица
- Тортила питки с наденица и яйца
- Наденички с гъби и лук
- Печена домашна наденица с чесън, лук и горчица
- Празена яхния с картофи и домашна наденица
- Запечен боб с наденица и чесън
- Задушен нахут с картофи, наденица и бекон
Коментари към Свински наденички с лук, задушени в бира