Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свински наденички с лук, задушени в бира

Свински наденички с лук, задушени в бира

Свински наденички с лук, задушени в бира - изображение

Необходими продукти:

  • 3 броя сурова свинска наденица
  • 2 глави стар лук
  • 1 чаена чаша бира
  • по 1/4 чаена лъжица черен пипер и сол
  • малко олио

 

Начин на приготвяне:

Сгорещете малко количество олио в тиган и в него сложете наденичките. Поръсете със сол и черен пипер и изпържете от всички страни до образуване на румена коричка по повърхността.

Нарежете лука на полукръгчета, които изсипете в тигана и пържете заедно с колбаса, докато станат златисти (разбърквайте често). Тогава налейте чаша бира и гответе ястието още 15 минути.


Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: legkogotovit.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияХрани и ястияРецептиЛюбопитноНовини