Веган наденички

Необходими продукти:
- 100 грама сварен бял боб
- 200 милилитра зеленчуков бульон
- 80 милилитра аквафаба (водата от варенето на боба)
- 2 скилидки чесън, нарязани на ситно
- 1 супена лъжица зехтин
- 1 супена лъжица соев сос
- 1 чаена лъжичка течен дим
- алуминиево фолио
сухи съставки
- 150 грама безглутеново брашно
- 2 супени лъжици мая
- 1 супена лъжица брашно от елда
- 2 супени лъжици сух лук
- 15 грама подправка за суджук
Начин на приготвяне:
В блендер сложете мокрите съставки и пасирайте до хомогенност на продуктите. Смесете сухите съставки в друг съд, разбъркайте и налейте течните. Замесете тесто и разделете на шест равни части.
Сложете всяка във фолио, оформете добре като наденица, притиснете и завийте добре краищата. Пригответе на пара за 40 минути и премахнете фолиото. Охладете поне за 4 часа, нарежете и поднесете.
Добър апетит!
Източник: www.yumsome.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО БРАШНО ОТ НАХУТ 300 г
МАЙПРОТЕИН ZMA капсули * 90
САРСАПАРИЛА таблетки 560 мг * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ЗЕЛЕН ЧАЙ ОРГАНИЧЕН капсули 500 мг * 30 VIRIDIAN
НЕАКТИВНА ХРАНИТЕЛНА МАЯ КЛАСИК 100 гр
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Най-честите грешки на родителите в първите години на детето, разказват специалистите от Медицински университет - Варна
- Наденички с гъби и лук
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Тортила питки с наденица и яйца
- Запечен боб с наденица и чесън
- Задушен нахут с картофи, наденица и бекон
- Веган майонеза от нахут
- Рецепти за домашен бахур
- Веган майонеза от кашу
- Шоколадов веган кекс със соево мляко и глазура
Коментари към Веган наденички