Печена домашна наденица с чесън, лук и горчица

Необходими продукти:
- 1-1,5 килограма свинска кайма
- 1 килограм пилешка кайма
- 1 глава лук
- 5 скилидки чесън
- 1 супена лъжица накълцан дафинов лист
- 2 супени лъжици горчица
- сол и черен пипер на вкус
- подходяща обвивка за направата на колбаси...
Начин на приготвяне:
Превърнете в каша обеления лук с помощта на блендер. Прибавете я към двата вида кайма, които сте смесили, сложете дафиновия лист и горчицата.
Разбъркайте продуктите и подправете със смлян пипер и сол.
С тази смес напълнете обвивките за колбаси и подредете надениците в тава, покрита с пергамент.
Изпечете за половин час във фурната при средна температура.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: womensyoursite.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Запечен боб с наденица и чесън
- Тортила питки с наденица и яйца
- Печена наденица с бяло вино и зеленчуци на фурна
- Яхния с наденица и боб на тиган
- Рецепти за домашен бахур
- Кървава наденица Морчила
- Боб с наденица и кисело зеле
- Задушен нахут с картофи, наденица и бекон
- Яхния с наденица и чушки
- Паста фарфале с наденица и домати
Коментари към Печена домашна наденица с чесън, лук и горчица