Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Печена домашна наденица с чесън, лук и горчица

Печена домашна наденица с чесън, лук и горчица

Печена домашна наденица с чесън, лук и горчица - изображение

Необходими продукти:

  • 1-1,5 килограма свинска кайма
  • 1 килограм пилешка кайма
  • 1 глава лук
  • 5 скилидки чесън
  • 1 супена лъжица накълцан дафинов лист
  • 2 супени лъжици горчица
  • сол и черен пипер на вкус
  • подходяща обвивка за направата на колбаси...

 

Начин на приготвяне:

Превърнете в каша обеления лук с помощта на блендер. Прибавете я към двата вида кайма, които сте смесили, сложете дафиновия лист и горчицата.

Разбъркайте продуктите и подправете със смлян пипер и сол.

С тази смес напълнете обвивките за колбаси и подредете надениците в тава, покрита с пергамент.

Изпечете за половин час във фурната при средна температура.

 

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: womensyoursite.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияХрани и ястияРецептиЛюбопитноНовини