Сарми от листа ревен с кайма и ориз на фурна

Необходими продукти:
- 350 грама кайма
- 1/2 чаена чаша ориз
- 6 супени лъжици кетчуп
- 1 яйце
- магданоз и подправки на вкус
- 3 скилидки чесън
- 500 милилитра вода
- 8 листа от ревен
Начин на приготвяне:
Към каймата добавете ориза, яйцето и подправки на вкус. Направете 8 кюфтета.
Листата ревен попарете във вряща вода и увийте всяко кюфте в по 1 листо.
Запържете леко сармите в малко олио, след което ги подредете в тава.
Накълцайте ситно чесъна, добавете го към кетчупа, подсолете и сложете нарязания магданоз.
Покрийте сармите със соса, залейте с водата и изпечете за 45 минути във фурната.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: polzavred.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКОВА СМЕС №14 200 г ЗДРАВНИЦА
ЗЛАТНО ЧУДО 14 СЛИМ 50 мл
ЛЕ ДИЕЧИ ЕРБЕ таблетки * 100
КОЛОН КОМПЛЕКС АЛОЕ ВЕРА таблетки * 120 HOLLAND & BARRETT
ЛАКСЕНА капсули * 20 РАМКОФАРМ
21 СЕНЧЪРИ КОЛОН КЛИЙНС капсули * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ревен, Китайски ревен
- Зелеви сарми с кайма, ориз и гъби
- Мусака с кайма, ориз и лозови листа
- Рецепти за лозови сарми с телешко месо
- Рецепти за лозови сарми с булгур
- Постни лозови сарми с ориз и орехи
- Месни сарми с листа от швейцарско цвекло
- Риба в зелеви листа (рибени сарми)
- Сарми в доматен сос
- Гръцки сармички със сос Авголемоно
Коментари към Сарми от листа ревен с кайма и ориз на фурна