Салата с печени червени чушки и артишок
Приготвянето на тази салата с чушки и артишок ще ви отнеме само 10 минути. В резултат ще получите 6 порции вкусно и интересно предястие. Да се заемаме!
Необходими продукти
- 300 грама печени червени чушки от буркан
- 200 грама маринован артишок от консерва или буркан
- 2 супени лъжици свеж босилек, нарязан на ситно
- 2 супени лъжици балсамов оцет
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне
Отцедете чушките и артишока от мазнината. Нарежете ги на дребно и ги сложете в голяма купа.
Добавете босилека и балсамовия оцет и разбъркайте. Ако е необходимо, изсипете малко мазнина от буркана с чушките. Сложете сол и черен пипер на вкус и поднесете в подходящи чинии. Приятен апетит!
Източник: BBC Food
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ОСЕМЧАТКА тинктура 50 мл
НовНАСЛАДА 50 мл
НовДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Артишок - полезни свойства и противопоказания
- Добавки за здрав черен дроб (хепатопротектори)
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Артишок
- Сладка червена чушка
- 9 интересни факта за чушките камба
Коментари към Салата с печени червени чушки и артишок