Салата с месо, гъби и кашкавал
Необходими продукти:
200 грама гъби (мариновани)
2 средни глави запържен лук
2 средни сварени картофа
1 суров морков
300 грама сварено месо по ваш избор (може и език)
250 грама кашкавал
майонеза и сметана - на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете гъбите на малки парчета и ги изсипете в салатиера. Нарежете лука, изпържете го, след като изстине, отцедете мазнината и го сложете върху гъбите. Намажете със сос, приготвен от сметана и майонеза. Обелете сварените картофи, настържете ги на едро ренде и разпределете следващ слой от тях в салатиерата. Отново намажете със соса. Настържете моркова на едро, сложете и него, следва отново сос. Нарежете месото на малки парчета и процедирайте, както с останалите продукти. Завършете "подредбата" на салатата с настърган на едро кашкавал.
Може да украсите с резени лимон или да поръсите с накълцан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120
СОЛГАР РЕЙШИ ШИЙТАКЕ МEЙТАКЕ капсули * 50
МЕЙТАКЕ ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ капсули * 60 ДР. БИОМАСТЕР
МЕЙТАКЕ прах 100 гр. ДР. БИОМАСТЕР
ХЕРИЦИУМ 20% ЕКСТРАКТ капсули * 60 HAWLIK
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- С месо
- Червенееща сърнела
- Обикновена есенна гъба, Миша гъба
- Саждива гъба, Землиста гъба, Саждивка, Есенна гъба
- Как и колко да варим различните видове месо
- Отровна сливовка
- Ядливите гъби също могат да бъдат опасни за здравето
- Седефена гъба, Снежанка
- Сива мухоморка, Сурогризка
- Лъжлива пънчушка, Отровна пънчушка, Горчива пънчушка
- Царска печурка
Коментари към Салата с месо, гъби и кашкавал