Салата с месо, гъби и кашкавал
Необходими продукти:
200 грама гъби (мариновани)
2 средни глави запържен лук
2 средни сварени картофа
1 суров морков
300 грама сварено месо по ваш избор (може и език)
250 грама кашкавал
майонеза и сметана - на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете гъбите на малки парчета и ги изсипете в салатиера. Нарежете лука, изпържете го, след като изстине, отцедете мазнината и го сложете върху гъбите. Намажете със сос, приготвен от сметана и майонеза. Обелете сварените картофи, настържете ги на едро ренде и разпределете следващ слой от тях в салатиерата. Отново намажете със соса. Настържете моркова на едро, сложете и него, следва отново сос. Нарежете месото на малки парчета и процедирайте, както с останалите продукти. Завършете "подредбата" на салатата с настърган на едро кашкавал.
Може да украсите с резени лимон или да поръсите с накълцан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОРГАНИЧЕН ВИТАМИН D капсули 400 IU * 60 VIRIDIAN
КОРЕАВИТА ЛЪВСКА ГРИВА капсули 330 мг. * 90
СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120 SW1716
ПРОМОМИКО ВЕДЖИ прах 400 гр. DXN
Безплатна доставка за България!ХЕРИЦИУМ капсули * 60 DOCTOR NATURE
МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- С месо
- Как и колко да варим различните видове месо
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Херициум, Игловиден корал, Лъвска грива
- Саждива гъба, Землиста гъба, Саждивка, Есенна гъба
- Салата от маслини и лук
- Лъжлива пънчушка, Отровна пънчушка, Горчива пънчушка
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
Коментари към Салата с месо, гъби и кашкавал