Салата от ръжен хляб и домати с лук
Необходими продукти:
1 - 2 филии непресен ръжен хляб
1 домат
1 глава лук
3 - 5 супени лъжици олио (или зехтин)
Начин на приготвяне:
Измийте домата, обелете главата лук и ги нарежете по избор. Хляба нарежете на кубчета и сложете в подходящ дълбок съд. Полейте с олио, изсипете доматите, отново олио, следва лука, олио и разбъркайте всичко. Подсолете на вкус и добър апетит.
По желание може да добавите и натрошено или нарязано сирене.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ СПАНАК ЯХНИЯ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН ФАСУЛ И ПУЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Домат
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Салата от ръжен хляб и домати с лук