Салата от ръжен хляб и домати с лук

Необходими продукти:
1 - 2 филии непресен ръжен хляб
1 домат
1 глава лук
3 - 5 супени лъжици олио (или зехтин)
Начин на приготвяне:
Измийте домата, обелете главата лук и ги нарежете по избор. Хляба нарежете на кубчета и сложете в подходящ дълбок съд. Полейте с олио, изсипете доматите, отново олио, следва лука, олио и разбъркайте всичко. Подсолете на вкус и добър апетит.
По желание може да добавите и натрошено или нарязано сирене.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
УЛТИМАТ ПРОСТЕЙТ капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АРОМАНДИСЕ ХИЛДЕГАРДЕ АРОМАТНА МОРСКА СОЛ С ПОДПРАВКИ 100 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Как да се справим с белите петна и напукването на доматите?
- Домат
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
Коментари към Салата от ръжен хляб и домати с лук