Салата от пилешко филе с грозде и яйца
Необходими продукти:
- 400 грама пилешко филе
- 3 яйца
- 100 грама кашкавал
- 300 грама бяло грозде
- магданоз на вкус
- 2 супени лъжици кисело мляко
- щипка къри и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете до готовност пилешкото филе, нарежете го на произволни малки парчета.
Яйцата също сварете (твърдо), след това обелете и нарежете.
Кашкавала настържете с помощта на едро ренде, а магданоза накълцайте.
Гроздовите зърна измийте и ги почистете от семената.
Смесете продуктите в салатиера, подправете с щипка къри, сол и кисело мляко.
Разбъркайте и приберете салатата за час в хладилника.
Да ви е вкусно!
Снимка: lady.tochka.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДЕ ЛА САБЛА ЛЕС КРЕТЕС ЧЕРВЕНО 750 мл.
ФАРМОНА ТУТИ ФРУТИ ДУШ ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С БАНАН И ГРОЗДЕ 100 мл
НЕИСС КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ДЕТОКС 50 мл
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ LOVE BLOSSOM 6 ВИДА * 15
НовЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE ПОЧИСТВАЩ ЛОСИОН С КОМБИНИРАНО ДЕЙСТВИЕ "ВСИЧКО В ЕДНО" 250 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- С месо
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пилешки руладини в бекон с гъби, топено сирене и кисели краставички
- Пилешко филе Капрезе
Коментари към Салата от пилешко филе с грозде и яйца