Салата от маруля със сос Цезар, крутони и пармезан
Необходими продукти:
- 1 чаша сос Цезар
- 2 марули, накъсани
- 6 филии хляб, нарязани на малки кубчета
- зехтин
- чубрица, сол, червен и черен пипер на вкус
- 2/3 чаши сирене пармезан, настъргано
- смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Овкусете в тавичка кубчетата хляб със зехтин, чубрица, сол, червен и черен пипер на вкус. Запечете до хрупкавост във фурна, загрята до 200 градуса.
Овкусете марулята със соса Цезар и поръсете с крутоните, пармезана и черен пипер на вкус. Разбъркайте салатата и сервирайте.
Приятен апетит!
Източник:
bettycrocker.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Зелена салата със сушени домати, ядки и сирене
- Салата от рукола с карамелизирани круши
- Зеленолистна салата с авокадо и яйца
- Салата Цезар с тофу, пармезан и дресинг от кашу
- Зеленчукова салата с телешко месо
- Свежа салата с къпини, шунка и синьо сирене
- Салата от зеленолистни с тиквички, краставици и сварени яйца
- На родния пазар има листни зеленчуци, замърсени с бактерии
- Зелена салата с чери домати, сусам и прошуто
Коментари към Салата от маруля със сос Цезар, крутони и пармезан