Салата от кисело зеле с лук, кашкавал и сварени яйца

Необходими продукти:
200 грама кисело зеле
100 грама кашкавал
2 сварени яйца
корен магданоз
1/2 глава лук
3 супени лъжици олио
смлян черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете киселото зеле на ситно и отцедете течността. С помощта на едро ренде настържете кашкавала, а твърдо сварените яйца нарежете на малки парчета.
Лука и корена магданоз нарежете на сламки.
В подходящ съд смесете всички подготвени продукти, подправете със смлян черен пипер и сол на вкус. Разбъркайте добре салатата, полейте с олио и поднесете с нарязани листа магданоз, ако желаете.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Сок от кисело зеле (зелева чорба) – ползи и вреди
- Как да приготвим ферментирали зеленчуци и защо да ги консумираме
- Салата от прясно зеле с шунка, царевица и крутони
- Зелева салата с моркови и червен лук (Куртидо)
- Салата от зеле и моркови
- Салата от зеле с краставици и царевица
- Кисело зеле (ферментирало зеле) - полезни свойства и противопоказания
- Салата от червено зеле, моркови и мента
- Салата от мариновани зелени домати и кисело зеле с грах и лук
- Здрави и красиви с Деси: Пробиотична салата
Коментари към Салата от кисело зеле с лук, кашкавал и сварени яйца