Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Рулца от раци с кашкавалена плънка в панировка

Рулца от раци с кашкавалена плънка в панировка

Рулца от раци с кашкавалена плънка в панировка - изображение

Необходими продукти:

  • 200 грама твърд вид кашкавал
  • 200 грама рулца от раци
  • 1/2 чаена чаша пшенично брашно
  • 2 яйца (със средна големина)
  • 1 чаена лъжица сладък смлян червен пипер
  • 1/2 чаена лъжица сол
  • други подправки по избор и на вкус
  • мазнина за пържене
  • вода (необходимото количество за получаване на течно тесто за панировка)

 

Начин на приготвяне:

Разбийте яйцата и брашното, подправете и налейте толкова вода, колкото е необходимо, за да се получи течно тесто, наподобяващо гъста сметана като консистенция.

Рулцата от раци развийте и с тях увийте кашкавала, който преди това сте нарязали на парчета с дължината на рулцата.

Потопете в тестото и изпържете в гореща мазнина, докато хапките се зачервят от всички страни (около 4-5 минути са достатъчни).

Да ви е вкусно!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pojrem.ru

Още по темата:

0.0, 0 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястия