Рулца от пържени чушки с плънка от сирене, орехи и чесън
Необходими продукти:
- 2 пресни червени чушки
- 30 грама орехи
- 30 грама сирене
- 1 скилидка чесън
- 2 стръка зелени подправки по ваш избор
- 1 супена лъжица соев сос
- 2 супени лъжици олио
Начин на приготвяне:
Почистете чушките от семената, измийте, подсушете и разрежете на 2-3 части (в зависимост от големината) по дължина.
Сложете в купа и ги залейте за 2 минути с вряща вода.
Извадете в гевгир, за да се отцеди течността, подсушете ги и изпържете в горещо олио от двете страни, докато омекнат.
Когато бъдат готови, подредете върху хартия, за да се отдели излишната мазнина. Щом чушките се охладят, обелете ципите им.
Плънката направете, смесвайки сиренето с орехите, нарязаните зелени подправки, скилидката чесън и налейте 1 лъжица соев сос.
Смелете с блендер.
Сложете в единия край на всяко парче чушка по малко от плънката.
Навийте рулца и предястието е готово.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовНАСЛАДА 50 мл
НовОСЕМЧАТКА тинктура 50 мл
НовДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Свалете нивото на кръвната захар със семе от червена чушка
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
- Рулца от печени чушки с извара и орехи
- Пълнени люти чушки с извара в бекон
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Рулца от печени чушки с крема сирене и риган
- Предястие от спанак с чушки и лук
- Бързи мариновани чушки с риган и чили
Коментари към Рулца от пържени чушки с плънка от сирене, орехи и чесън