Рибени шишчета със зеленчуци и кашкавал
Необходими продукти:
400 грама филе от треска
200 грама кашкавал
150 грама тиквички
1 червена сладка чушка
1/2 лимон
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте филето, подсушете го и го полейте със сока от половин лимон. След това нарежете на парчета с размери около 2-3 сантиметра.
Чушката и тиквичката нарежете на парчета със същата големина.
Нанижете така подготвените продукти на шишчета и поръсете със сол и смлян черен пипер на вкус. Изпечете ги, докато се зачервят на жар или на скара, след което поръсете с настърган кашкавал, докато са още горещи, за да може той да се разтопи.
Обръщайте шишчетата често от всички страни, за около 15 минути са готови.
Добър апетит!
Снимка: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
МАСЛО ОТ ТРЕСКА С ЕКСТРАКТ ОТ СМИНДУХ капсули * 90 ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА НОРВЕЖКА ТРЕСКА капсули * 100
ЛИЗИ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА + ОМЕГА 3 + ВИТАМИН D + ВИТАМИН A капсули * 80 860027
МАСЛО ОТ ТРЕСКА С ЕКСТРАКТ ОТ СМИНДУХ капсули * 130 ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ
РОСИТА РЕАЛ ФУДС РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА 150 мл
ТермолабилниРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Риба треска - ползи за здравето
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Алкална диета
Коментари към Рибени шишчета със зеленчуци и кашкавал