Рибени шишчета със зеленчуци и кашкавал

Необходими продукти:
400 грама филе от треска
200 грама кашкавал
150 грама тиквички
1 червена сладка чушка
1/2 лимон
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте филето, подсушете го и го полейте със сока от половин лимон. След това нарежете на парчета с размери около 2-3 сантиметра.
Чушката и тиквичката нарежете на парчета със същата големина.
Нанижете така подготвените продукти на шишчета и поръсете със сол и смлян черен пипер на вкус. Изпечете ги, докато се зачервят на жар или на скара, след което поръсете с настърган кашкавал, докато са още горещи, за да може той да се разтопи.
Обръщайте шишчетата често от всички страни, за около 15 минути са готови.
Добър апетит!
Снимка: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули 1000 мг * 90
ЛИЗИ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ИСЛАНДСКА РИБА ТРЕСКА 240 мл
МЬОЛЕРС МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА сироп с вкус на лимон 250 мл
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули 1000 мг * 180
РИБЕНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА С ОМЕГА 3 И ВИТАМИНИ A И D капсули 1000 мг * 120 HOLLAND & BARRETT
МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Картофени шишчета с масло
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Риба на пара с домати и чесън
- Риба треска - ползи за здравето
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Да нахраним очите си - препоръки за остро зрение
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Кашкавален сос Бешамел
Коментари към Рибени шишчета със зеленчуци и кашкавал