Рибени шишчета със зеленчуци и кашкавал

Необходими продукти:
400 грама филе от треска
200 грама кашкавал
150 грама тиквички
1 червена сладка чушка
1/2 лимон
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте филето, подсушете го и го полейте със сока от половин лимон. След това нарежете на парчета с размери около 2-3 сантиметра.
Чушката и тиквичката нарежете на парчета със същата големина.
Нанижете така подготвените продукти на шишчета и поръсете със сол и смлян черен пипер на вкус. Изпечете ги, докато се зачервят на жар или на скара, след което поръсете с настърган кашкавал, докато са още горещи, за да може той да се разтопи.
Обръщайте шишчетата често от всички страни, за около 15 минути са готови.
Добър апетит!
Снимка: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РОСИТА РЕАЛ ФУДС РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА 150 мл
ТермолабилниМАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 180 УЕБЪР НАТУРАЛС
ЛИЗИ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ИСЛАНДСКА РИБА ТРЕСКА 240 мл
НовАМИКС ГРИЙН ДЕЙ МАСЛО ОТ ТРЕСКА капсули * 90
КАЛИВИТА ОМЕГА 3 250 мл
МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Свежа салата с рукола и чери домати, поднесена в кошничка от кашкавал
- Приложете рецепта с мая за подхранване на всички зеленчуци в градината
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Царевичен хляб с кашкавал и зелен лук
- Риба треска - ползи за здравето
- Зеленчуци с морски дарове и вино на фурна
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Пълнени макарони с кайма и кашкавал на тиган
Коментари към Рибени шишчета със зеленчуци и кашкавал