Рибени кюфтета с кашкавал и копър
Необходими продукти:
400 грама филе от хек или друга риба по ваш избор
60 грама кашкавал (може пармезан)
1 яйце
2 супени лъжици прясно мляко
1 чаена лъжица соев сос
връзка копър
бял пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Смелете филето, за да се получи кайма. Към нея прибавете настъргания кашкавал, яйцето и ситно нарязания копър.
Омесете, подправете със сол и бял пипер на вкус, налейте соевия сос и прясното мляко. Разбъркайте всичко добре и направете кюфтета с мокри ръце.
Изпържете ги до златисто и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: forum.say7.info
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Кюфтета от риба тон с майонезен сос
- Кюфтета от риба тон и рулца от раци
- Кюфтета от кълцана сьомга с гъби
- Сьомга на кюфтета с авокадово-сметанов сос
- Сочни кюфтета от риба и пилешко
- Кюфтета от сьомга с картофи и ориз
- Рибени кюфтета с моркови, тиквички и чесън
- Рибени кюфтета
- Кюфтета от рулца от раци и кашкавал
- Рибени кюфтета с къри, лимонов сок и магданоз
Коментари към Рибени кюфтета с кашкавал и копър