Пържен спанак с чесън и сусам

Необходими продукти:
1 килограм спанак
4 пера зелен лук (нарязан на ситно)
2 супени лъжици олио
1 чаена лъжица соев сос
2 скилидки счукан чесън
1 чаена лъжица печено сусамово семе
щипка захар
щипка сол
Начин на приготвяне:
Почистете, измийте и подсушете спанака. Сгорещете олиото и в него запържете лука за около 30 секунди. Прибавете спанака, пържете го 2 минути, бъркайки непрекъснато. Сред това сложете захарта, соевия сос, солта и чесъна. Нека всичко остане на котлона още 3 минути, без да спирате да бъркате. Свалете ястието от огъня, отцедете излишната течност, изсипете в чиния и поръсете със сусамово семе.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕЛЕСАН таблетки * 60
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
Нов ПРОМОМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
НовАЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Спаначена каша с кисело мляко, сирене и яйце
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Пилешки дробчета с лук
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Пържен спанак с чесън и сусам