Пържени бамбукови червеи
Необходими продукти:
- бамбукови червеи (предлагат се на пакет)
- растителна мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Няма нищо сложно в приготвянето на този деликатес. Червеите просто се изпържват. Всъщност, това не са точно червеи, а личинки на молци от семейство Crambidae, които се намират в стъблата на бамбука.
Приготвят се още под формата на супи и салати, предлагат се и във вид на консерви. Вкусът и текстурата им малко наподобяват пуканки, но нямат някакъв силно изразен специфичен вкус. Много са хранителни.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИЗАЖ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 15 мл ENERGY GROUP
БИОХЕРБА СОЛИ ЗА ВАНА ЕКЗОТИЧНО ИЗКУШЕНИЕ 600 г
НЕАКТИВНА ХРАНИТЕЛНА МАЯ КЛАСИК 100 гр
КОПРИВА НА ПРАХ 50 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ПЕТ СЪСТАВКИ ПО СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ - ДЖЕЙМИ ОЛИВЪР - ХЕРМЕС
НовРЕЦЕПТИ ОТ РЕСТОРАНТА НА ГОРДЪН РАМЗИ - ГОРДЪН РАМЗИ - ХЕРМЕС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Нетрадиционни и екзотични рецепти
- Албендазол
- Гозбите на бабите по света - Пета част
- Как да спасим ястието, ако е прекалено лютиво
- Вина и сирена - кое с какво?
- Гозбите на бабите по света - Първа част
- Пилешки дробчета с лук
- С оцет и захар може да заменим виното в ястията
- Ядливи насекоми - видове, вкус и здравни ползи
- Задушено пиле с картофи
- Пържен пикантен алабаш
Коментари към Пържени бамбукови червеи