Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пържени свински бейгъли с корнфлейкс

Пържени свински бейгъли с корнфлейкс

Пържени свински бейгъли с корнфлейкс - изображение

Необходими продукти:

  • 500 грама свинско месо
  • 1 глава лук
  • 1 сладка чушка
  • 100 грама корнфлейкс
  • смлян черен пипер и сол


Начин на приготвяне:

Измийте месото, нарежете го на малки парчета. Обелете главата кромид, разрежете я на няколко части. Чушката измийте и нарежете едро, като почистите от семената.

Смесете месото, лука, чушката и смелете с машинка за мелене на месо. Подправете с черен пипер каймата, подсолете я, омесете и приберете в хладилника за половин час.

Изсипете корнфлейкса в найлонов плик и с помощта на точилка натрошете едро.

Когато извадите каймата от хладилника, оформете от нея топчета, като всяко да бъде около 100 грама. След това ги сплескайте и в средата им направете по една дупка (да се получи форма на геврече).

Оваляйте ги в натрошения корнфлейкс и изпържете от двете страни, докато повърхността се покрие със златиста панировка.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lady.mail.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиЛайфстайл