Пържени бутерки със сладолед и шоколадов сироп
Необходими продукти:
- 600 грама бутер тесто
- 40 милилитра шоколадов сироп
- 400 грама шоколадов сладолед
Начин на приготвяне:
Разточете бутер тестото тънко и го разрежете на 8 части. Върху всяка сложете по 50 грама шоколадов сладолед и "запечатайте".
Замразете за 2 часа, след което изпържете до златисто за 5-7 минути, използвайки фритюрник.
Полейте готовите бутер изкушения с шоколадов сироп и им се насладете.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: maggi.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Бутер рулца с тиква, канела и сирене крема
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Тиквен щрудел с орехи и канела
- Бутерки с яйчен крем и пудра захар
- Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
- Вити бутер банички с шоколад
- Тиквеник от бутер тесто с яйца и прясно мляко
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Канелени пръчици от бутер тесто
Коментари към Пържени бутерки със сладолед и шоколадов сироп