Пълнен картоф с яйце и сирене

Необходими продукти:
- 1 картоф
- 3 супени лъжици настърган чедър
- 2 яйца
- 2 резена бекон, наситнен
- 1 супена лъжица див лук, наситнен
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса.
Надупчете картофа с вилица и го увийте в кухненска хартия, след което затоплете в микровълнова, докато омекне около 4-6 минути.
Разрежете го на половина и издълбайте вътрешността му. Сложете във всяка половинка картофи по 1 лъжица чедър. Отгоре чукнете яйцето и поръсете с бекон. Покрийте с останалия чедър и дивия лук. Запечете за 15-20 минути.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Супа от коприва с картофи
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
- Картофени кошнички с вкусна плънка
- Полезни свойства на пресните картофи
Коментари към Пълнен картоф с яйце и сирене