Пълнен картоф с яйце и сирене

Необходими продукти:
- 1 картоф
- 3 супени лъжици настърган чедър
- 2 яйца
- 2 резена бекон, наситнен
- 1 супена лъжица див лук, наситнен
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса.
Надупчете картофа с вилица и го увийте в кухненска хартия, след което затоплете в микровълнова, докато омекне около 4-6 минути.
Разрежете го на половина и издълбайте вътрешността му. Сложете във всяка половинка картофи по 1 лъжица чедър. Отгоре чукнете яйцето и поръсете с бекон. Покрийте с останалия чедър и дивия лук. Запечете за 15-20 минути.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ НОПАЛ капсули * 60
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г
КАРТОФЕНО НИШЕСТЕ 200 г ЗДРАВНИЦА
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Сладък картоф
- При високо кръвно изяжте 1 банан или 1 небелен картоф
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Девет ползи от картофените обелки
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
Коментари към Пълнен картоф с яйце и сирене