Пълнен картоф с яйце и сирене
Необходими продукти:
- 1 картоф
- 3 супени лъжици настърган чедър
- 2 яйца
- 2 резена бекон, наситнен
- 1 супена лъжица див лук, наситнен
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса.
Надупчете картофа с вилица и го увийте в кухненска хартия, след което затоплете в микровълнова, докато омекне около 4-6 минути.
Разрежете го на половина и издълбайте вътрешността му. Сложете във всяка половинка картофи по 1 лъжица чедър. Отгоре чукнете яйцето и поръсете с бекон. Покрийте с останалия чедър и дивия лук. Запечете за 15-20 минути.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г 6123
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ, МОРКОВИ И ОВЕСЕНИ ЯДКИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПУЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
- Картоф
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
Коментари към Пълнен картоф с яйце и сирене