Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Пълнено хлебче с бекон, яйца, спанак и кашкавал

Пълнено хлебче с бекон, яйца, спанак и кашкавал

Пълнено хлебче с бекон, яйца, спанак и кашкавал - изображение

Необходими продукти:


  • няколко готови кръгли хлебчета
  • 1 глава лук, обелена и нарязана ситно
  • 100 грама пресен спанак
  • 40 грама краве масло
  • 70 грама ситно нарязан бекон
  • 3 разбити яйца
  • 100 грама кашкавал за поръсване
  • сол, черен пипер според вкуса
  • 1 пресована скилидка чесън
  • 1 супена лъжица зехтин


Начин на приготвяне:


Отрежете капачетата на хлебчетата и издълбайте вътрешната им част. В тиган загрейте маслото и запържете лука, заедно с нарязан ситно спанак.

Добавете бекона и подправете със сол и черен пипер според вкуса ви. Охладете плънката, комбинирайте я с разбитите яйца, разбъркайте и напълнете хлебчетата. Поръсете всяко с кашкавал.

Смесете зехтина с чесъна и намажете хлебчетата със сместа. Загрейте фурната на 190 градуса, подредете ги в застлана с пергамент тава и запечете за 20 минути. Поднесете топли и им се насладете.

Бон Апети!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник и снимки: ocio.laopiniondezamora.es

Още по темата:

0.0, 0 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиСнимкиВидеоЛайфстайлЛюбопитноЗдравни съветиХрани и ястияНовиниДиетиИнтервюта