Пълнени яйца с черен дроб от треска и лук

Необходими продукти:
10 твърдо сварени яйца
1 консерва черен дроб от треска
1 глава лук
магданоз на вкус
сол, черен и червен пипер на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Обелете яйцата и ги разрежете на две части. Извадете жълтъците, лука нарежете на ситно и изпържете до златисто в малко олио. След това смесете жълтъците, черния дроб и лука, намачкайте ги, сложете подправките и разбъркайте всичко добре. С получената комбинация напълнете белтъците и украсете весело :)
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пълнени яйца с майонеза и маслини
- Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- Великденски пиленца от яйца
- Пълнени панирани яйца
- Яйца в доматен сос с кашкавал и сметана
- 12 интересни идеи за украса от варени яйца
- Панирани сварени яйца
- Мариновани яйца в соев сос
- Как да сварим яйца (на пара и във вода), без да се спукат
Коментари към Пълнени яйца с черен дроб от треска и лук