Пълнени яйца с черен дроб от треска и лук

Необходими продукти:
10 твърдо сварени яйца
1 консерва черен дроб от треска
1 глава лук
магданоз на вкус
сол, черен и червен пипер на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Обелете яйцата и ги разрежете на две части. Извадете жълтъците, лука нарежете на ситно и изпържете до златисто в малко олио. След това смесете жълтъците, черния дроб и лука, намачкайте ги, сложете подправките и разбъркайте всичко добре. С получената комбинация напълнете белтъците и украсете весело :)
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Колко време се варят различните видове яйца
- Как да сварим яйца (на пара и във вода), без да се спукат
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- 12 интересни идеи за украса от варени яйца
- Великденски пиленца от яйца
- Пълнени пиленца от яйца за Великден
- Пълнени яйца с авокадо
- Пълнени панирани яйца
- Пълнени сварени яйца с шунка, кашкавал и майонеза
- Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа
Коментари към Пълнени яйца с черен дроб от треска и лук