Пълнени яйца с черен дроб от треска и лук
Необходими продукти:
10 твърдо сварени яйца
1 консерва черен дроб от треска
1 глава лук
магданоз на вкус
сол, черен и червен пипер на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Обелете яйцата и ги разрежете на две части. Извадете жълтъците, лука нарежете на ситно и изпържете до златисто в малко олио. След това смесете жълтъците, черния дроб и лука, намачкайте ги, сложете подправките и разбъркайте всичко добре. С получената комбинация напълнете белтъците и украсете весело :)
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Колко време се варят различните видове яйца
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- 12 интересни идеи за украса от варени яйца
- Как да сварим яйца (на пара и във вода), без да се спукат
- Великденски пиленца от яйца
- Как да обелите варените яйца по-лесно
- 7-дневна диета с яйца
- Интересни идеи от яйца за декорация на ястия - Първа част
- Пълнени пиленца от яйца за Великден
- Яйчена диета
Коментари към Пълнени яйца с черен дроб от треска и лук