Пълнени яйца с червено цвекло, майонеза и горчица
Необходими продукти:
- 8 твърдо сварени яйца
- 1 глава червено цвекло, средно голяма
- 3 супени лъжици майонеза
- 2 супени лъжици дижонска горчица
- сол и черен пипер на вкус
- пресен босилек за поръсване
Начин на приготвяне:
- Сварете цвеклото за около 30 минути, докато омекне.
- Нарежете на едро и го прехвърлете в кухненски робот.
- Разрежете яйцата на половина и извадете жълтъците. Подредете белтъците в чиния с подходяща големина.
- Прибавете жълтъците, майонезата и горчицата в блендера и поръсете със сол и черен пипер.
- Пасирайте до получаването на гладък крем. Опитайте го и добавете още сол и черен пипер, ако е необходимо.
- Напълнете белтъците и ги поръсете с пресния босилек.
Приятен апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Колко време се варят различните видове яйца
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- 12 интересни идеи за украса от варени яйца
- Как да сварим яйца (на пара и във вода), без да се спукат
- 7-дневна диета с яйца
- Великденски пиленца от яйца
- Яйчена диета
- Пълнени пиленца от яйца за Великден
- Интересни идеи от яйца за декорация на ястия - Първа част
- Декорация с варени яйца: излюпване на пиленца
Коментари към Пълнени яйца с червено цвекло, майонеза и горчица