Пълнени яйца с топено сирене, майонеза и чесън

Необходими продукти:
5 сварени яйца
1 морков
3 супени лъжици майонеза
100 грама топено сирене
1-2 скилидки чесън
сол и други подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете моркова и го настържете с помощта на ситно ренде.
Сварете яйцата твърдо, обелете ги и разрежете на две части. Извадете жълтъците. Намачкайте ги заедно с моркова.
Към сместа прибавете настърганото топено сирене и намачканите скилидки чесън.
Ред е на майонезата и подправките.
Разбъркайте всичко старателно и с получената вкусна комбинация напълнете половинките от белтъците.
Вече може да поднесете предястието, полято с майонеза и поръсено с нарязани пресни зелени подправки.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пълнени яйца с майонеза и маслини
- Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- Великденски пиленца от яйца
- Яйца в доматен сос с кашкавал и сметана
- Мариновани яйца в соев сос
- Сварени яйца с плънка в кашкавалена панировка
- Мишки от яйца с чеснова плънка
- Крокети от сварени яйца с шунка и кашкавал
- Пикантни яйца
Коментари към Пълнени яйца с топено сирене, майонеза и чесън