Пълнени яйца Сюрприз с майонезен сос
Необходими продукти за 4 порции:
- 4 яйца
- 2 консерви риба тон
- 4 супени лъжици доматен сос
- 2 мариновани чушки
- 1 консерва маслини, пълнени с аншоа
- 4 супени лъжици майонеза
- листенца прясна маруля
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата, охладете ги в студена вода и обелете. Разполовете и отстранете средите. Оставете белтъците настрана, а жълтъците сложете в купа, към която добавете риба тона и пюрето Разбъркайте сместа докато се хомогенизира. Напълнете всяка половина.
Подредете яйцата върху плато, застлано с листенца прясна и свежа маруля. Покрийте с майонеза.
Част от жълтъците настържете върху всяко яйце, украсете с фино нарязани чушки и забодете клечки, на които нанижете маслини. Охладете и поднесете.
Добър апетит!
Източник: tapitasypostres.blogspot.es
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Колко време се варят различните видове яйца
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- Как да сварим яйца (на пара и във вода), без да се спукат
- 12 интересни идеи за украса от варени яйца
- 7-дневна диета с яйца
- Великденски пиленца от яйца
- Яйчена диета
- Интересни идеи от яйца за декорация на ястия - Първа част
- Пълнени пиленца от яйца за Великден
- Декорация с варени яйца: излюпване на пиленца
Коментари към Пълнени яйца Сюрприз с майонезен сос