Пълнени яйца със сирене, чесън и магданоз

Необходими продукти:
6 яйца
100 грама сирене (може фета или овче)
1 краставица
чесън на вкус
магданоз
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата твърдо, сложете ги да изстинат в студена вода и ги разрежете наполовина. Извадете жълтъците и ги смесете със сиренето, нарязания магданоз и намачкания чесън. С получената смес напълнете белтъците и украсете с тънки резени краставица.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Колко време се варят различните видове яйца
- 12 интересни идеи за украса от варени яйца
- Как да сварим яйца (на пара и във вода), без да се спукат
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа
- Предястие от яйца с аншоа и чушки
- Едноседмична яйчена диета
- Интересни идеи от яйца за декорация на ястия - Първа част
- Пълнени яйца с авокадо
- Сварени яйца с плънка в кашкавалена панировка
Коментари към Пълнени яйца със сирене, чесън и магданоз