Пълнени яйца със сирене, чесън и магданоз
Необходими продукти:
6 яйца
100 грама сирене (може фета или овче)
1 краставица
чесън на вкус
магданоз
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата твърдо, сложете ги да изстинат в студена вода и ги разрежете наполовина. Извадете жълтъците и ги смесете със сиренето, нарязания магданоз и намачкания чесън. С получената смес напълнете белтъците и украсете с тънки резени краставица.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Колко време се варят различните видове яйца
- Как да сварим яйца (на пара и във вода), без да се спукат
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- 12 интересни идеи за украса от варени яйца
- Великденски пиленца от яйца
- Пълнени панирани яйца
- Мариновани яйца в соев сос
- Пълнени пиленца от яйца за Великден
- Интересни идеи от яйца за декорация на ястия - Първа част
- Опитайте трик за белене на яйце с чаша
Коментари към Пълнени яйца със сирене, чесън и магданоз