Пълнени яйца със сирене, чесън и магданоз

Необходими продукти:
6 яйца
100 грама сирене (може фета или овче)
1 краставица
чесън на вкус
магданоз
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата твърдо, сложете ги да изстинат в студена вода и ги разрежете наполовина. Извадете жълтъците и ги смесете със сиренето, нарязания магданоз и намачкания чесън. С получената смес напълнете белтъците и украсете с тънки резени краставица.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пълнени яйца с майонеза и маслини
- Колко време се варят различните видове яйца
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- Панирани сварени яйца
- 12 интересни идеи за украса от варени яйца
- Как да сварим яйца (на пара и във вода), без да се спукат
- Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа
- Яйчена диета
- Едноседмична яйчена диета
- Пълнени панирани яйца
Коментари към Пълнени яйца със сирене, чесън и магданоз