Пълнени ябълки с ориз, плодове и ядки

Необходими продукти:
- 4 големи зелени ябълки
- тиква
- добре сварен ориз или оризови трици
- мед
- сушени кайсии
- стафиди
- орехи или други ядки
- подправки: ванилия, канела, джинджифил, индийско орехче
Начин на приготвяне:
Отделете сърцевината на плодовете с малко от месестата им част.
Тиквата нарежете на малки парчета и сварете до омекване заедно с оризовите трици.
След това превърнете в пюре, намачквайки с вилица, и добавете мед на вкус. Сложете сушените плодове, ядките и подправките.
Разбъркайте всичко и напълнете ябълките със сладката комбинация.
Изпечете във фурната при температура от 200 градуса за 20-35 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: liveinternet.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПАУЪР ОФ НЕЙЧЪР ЕЛЕКТРОЛИТИ БРАТ ДИЕТА прах за перорален разтвор * 12
ХИП БИО КАША ЯБЪЛКА И ПРАСКОВА С ОРИЗ 190 г
ГРИЙН ФАРМАСИ ХИДРАТИРАЩ ДУШ ГЕЛ С МАСЛИНА И ОРИЗОВО МЛЯКО 500 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
БОДИ БУУМ БЕЙСИК МАТИРАЩ И ДЕТОКСИКИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА КОМБИНИРАНА КОЖА 50 мл
СКИНЦИКЛОПЕДИЯ БИОТИКС БАРИЕР БУУСТ МЛЕЧЕН ТОНИК 200 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Ориз
- Печени ябълки с овесени ядки, орехи, стафиди, мед и канела
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
Коментари към Пълнени ябълки с ориз, плодове и ядки