Пълнени чушки с риба тон и риган

Необходими продукти:
- 3 сладки чушки (пиперки или други подходящи за пълнене)
- 400 грама консервирана риба тон в масло
- 3 филии бял хляб
- 3 яйца
- магданоз на вкус
- 1/2 чаена лъжица риган
- 2 супени лъжици галета или настърган кашкавал на вкус
Начин на приготвяне:
Изрежете корите на филиите хляб, а меката част натрошете с пръсти. Накълцайте магданоза, яйцата разбийте леко с вилица, рибата намачкайте заедно с маслото.
Смесете продуктите, подправете със сол и риган и плънката е готова.
Разрежете всяка от чушките на две по дължина, отстранете семената, с хартия подсушете вътрешността и напълнете образувалите се "купички" с рибената кайма.
Поръсете с галета или настърган кашкавал, след което изпечете предястието за половин час във фурната при средна температура (180 градуса).
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: edimdoma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън
- Консервирани пълнени чушки със зеле и моркови
- Какво количество риба тон е препоръчително да се консумира седмично
- Пълнени панирани люти чушки
- Пълнени чушки в сметанов сос с лук
- Спагети със сметана и риба тон
- Пълнени чушки с шунка, гъби и моцарела
- Пълнени чушки със сирена в бекон
- Пълнени сладки картофи с риба тон
Коментари към Пълнени чушки с риба тон и риган