Пълнени чушки с риба тон и риган

Необходими продукти:
- 3 сладки чушки (пиперки или други подходящи за пълнене)
- 400 грама консервирана риба тон в масло
- 3 филии бял хляб
- 3 яйца
- магданоз на вкус
- 1/2 чаена лъжица риган
- 2 супени лъжици галета или настърган кашкавал на вкус
Начин на приготвяне:
Изрежете корите на филиите хляб, а меката част натрошете с пръсти. Накълцайте магданоза, яйцата разбийте леко с вилица, рибата намачкайте заедно с маслото.
Смесете продуктите, подправете със сол и риган и плънката е готова.
Разрежете всяка от чушките на две по дължина, отстранете семената, с хартия подсушете вътрешността и напълнете образувалите се "купички" с рибената кайма.
Поръсете с галета или настърган кашкавал, след което изпечете предястието за половин час във фурната при средна температура (180 градуса).
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: edimdoma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Какво количество риба тон е препоръчително да се консумира седмично
- Спагети със сметана и риба тон
- Пълнени чушки с просо и гъби
- Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън
- Питки със салата от риба тон, яйца и авокадо
- Салата от картофи и риба тон със зелен лук
- Пълнени чушки с боб, гъби и пилешко
- Пълнени чушки с кайма и царевица в доматен сос и кашкавалена коричка
- Пълнени чушки с качамак и гъби, запечени с кашкавал
Коментари към Пълнени чушки с риба тон и риган