Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пълнени чушки с риба тон и риган

Пълнени чушки с риба тон и риган

Пълнени чушки с риба тон и риган - изображение

Необходими продукти:

  • 3 сладки чушки (пиперки или други подходящи за пълнене)
  • 400 грама консервирана риба тон в масло
  • 3 филии бял хляб
  • 3 яйца
  • магданоз на вкус
  • 1/2 чаена лъжица риган
  • 2 супени лъжици галета или настърган кашкавал на вкус

 

Начин на приготвяне:

Изрежете корите на филиите хляб, а меката част натрошете с пръсти. Накълцайте магданоза, яйцата разбийте леко с вилица, рибата намачкайте заедно с маслото.

Смесете продуктите, подправете със сол и риган и плънката е готова.

Разрежете всяка от чушките на две по дължина, отстранете семената, с хартия подсушете вътрешността и напълнете образувалите се "купички" с рибената кайма.

Поръсете с галета или настърган кашкавал, след което изпечете предястието за половин час във фурната при средна температура (180 градуса).

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: edimdoma.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЛюбопитноЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиДиети