Пълнени сварени яйца с шунка, кашкавал и майонеза
Сервирайте сварените яйца пълнени с шунка, кашкавал и майонеза. Един по-различен и интересен начин за поднасяне. Гарнирайте с листа пресен магданоз за красива аранжировка.
Необходими продукти:
- 5 яйца
- 150 грама шунка
- 50 грама кашкавал
- майонеза и пресни зелени подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата (твърдо), обелете ги, когато се охладят, разрежете на части и извадете жълтъците от белтъците.

Намачкайте жълтъците заедно с майонезата. Щом сместа стане еднородна, прибавете ситно нарязаните шунка и пресни зелени подправки. Разбъркайте и подсолете.

С тази комбинация напълнете половинките белтъци и украсете с магданозени листенца, маслини и/или краставички.

Добър апетит!
Съвети:
Може да напълните сварените яйца с всичко, което ви е по вкуса. Ако имате останала руска салата, това е чудесна възможност да поднесете на вашите гости вкусно предястие. Гарнирайте с няколко черни или зелени маслини или си направете сандвич от така напълнените яйца. Бързо и лесно може да си опаковате обяд в кутия за работа или дори да направите сандвич на децата за училище.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пълнени яйца с майонеза и маслини
- Колко време се варят различните видове яйца
- Великденски пиленца от яйца
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- Пълнени яйца с авокадо
- 12 интересни идеи за украса от варени яйца
- Гъбки от шунка, кашкавал, яйца и домати
- Как да обелите варените яйца по-лесно
- Здравословна закуска с яйца, сладки картофи и наденица
- Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа
Коментари към Пълнени сварени яйца с шунка, кашкавал и майонеза