Пълнени сварени яйца с риба тон и лук

Необходими продукти:
6 яйца
1 консерва риба тон
1/2 малка глава лук
25 грама морков
1 супена лъжица лимонов сок
нарязан пресен магданоз
консервирана царевица и листенца магданоз за украса
Начин на приготвяне:
Сварете моркова цял, настържете необходимото количество. Лука също настържете.
Сварете яйцата твърдо, като добавите 1/2 чаена лъжица сол във водата. Нека се охладят, обелете и разрежете на две. Извадете жълтъците.
Отцедете рибата от мазнината и намачкайте с вилица. Прибавете лука, моркова, нарязания пресен магданоз, намачканите жълтъци и лъжица лимонов сок. Разбъркайте старателно.
Напълнете половинките белтъци с получената смес, украсете с листенца магданоз и консервирана царевица.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Снимка: receptiki.pro
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Сварени яйца с плънка в кашкавалена панировка
- Мишки от яйца с чеснова плънка
- Крокети от сварени яйца с шунка и кашкавал
- Пикантни яйца
- Как да обелите варените яйца по-лесно
- Здравословна закуска с яйца, сладки картофи и наденица
- Пълнени яйца с лук, майонеза и моркови
- Салата от нахут с домати, яйца и пилешко месо
- Великденски пиленца от яйца
- Гъбки от шунка, кашкавал, яйца и домати
Коментари към Пълнени сварени яйца с риба тон и лук