Пълнени сварени яйца с риба тон и лук
Необходими продукти:
6 яйца
1 консерва риба тон
1/2 малка глава лук
25 грама морков
1 супена лъжица лимонов сок
нарязан пресен магданоз
консервирана царевица и листенца магданоз за украса
Начин на приготвяне:
Сварете моркова цял, настържете необходимото количество. Лука също настържете.
Сварете яйцата твърдо, като добавите 1/2 чаена лъжица сол във водата. Нека се охладят, обелете и разрежете на две. Извадете жълтъците.
Отцедете рибата от мазнината и намачкайте с вилица. Прибавете лука, моркова, нарязания пресен магданоз, намачканите жълтъци и лъжица лимонов сок. Разбъркайте старателно.
Напълнете половинките белтъци с получената смес, украсете с листенца магданоз и консервирана царевица.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Снимка: receptiki.pro
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Колко време се варят различните видове яйца
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- 12 интересни идеи за украса от варени яйца
- Как да сварим яйца (на пара и във вода), без да се спукат
- Великденски пиленца от яйца
- Интересни идеи от яйца за декорация на ястия - Първа част
- Как да обелите варените яйца по-лесно
- 7-дневна диета с яйца
- Пълнени пиленца от яйца за Великден
- Яйчена диета
Коментари към Пълнени сварени яйца с риба тон и лук