Пълнени печурки с рукола и кедрови ядки
Необходими продукти:
- едри печурки
- кашкавал
- лук
- рукола
- кедрови ядки
- чесън
- черен пипер
- сол
- олио

Начин на приготвяне:
Превърнете гъбичките в "купички", като отстраните крачетата им и необходимото от вътрешността.

Нарежете ситно тези части.

Изпържете кедровите ядки и нарязания лук.


Руколата нарежете ситно.

Смесете ядките и лука със зелените листа, гъбените парчета, добавете намачкан чесън и подсолете.

С тази комбинация напълнете шапките на печурките и поръсете с настърган кашкавал.

Изпечете за около 30 минути във фурната, докато покритието се разтопи и зачерви.

Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: blog-food.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ливадна печурка, Анасонова печурка, Анасонлийка, Ливадна печурка, Бяла горско-ливадна печурка
- Двуспорова печурка
- Гъбена салата с моркови, кашкавал и кисели краставички
- Сьомга Марсала с гъби и кафяв ориз
- Печено сирене с гъби и чесън
- Ризото с киноа и печурки
- Маслени картофи с гъби, подправки и кашкавал
- Гъбени шишчета в марината от соев сос, лимон и чесън
- Омлет с печурки и лук
- Пълнени печурки Болонезе
Коментари към Пълнени печурки с рукола и кедрови ядки