Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пълнени печурки с рукола и кедрови ядки

Пълнени печурки с рукола и кедрови ядки

Пълнени печурки с рукола и кедрови ядки - изображение

Необходими продукти:

  • едри печурки
  • кашкавал
  • лук
  • рукола
  • кедрови ядки
  • чесън
  • черен пипер
  • сол
  • олио

гъби

Начин на приготвяне:

Превърнете гъбичките в "купички", като отстраните крачетата им и необходимото от вътрешността.

гъби

Нарежете ситно тези части.

гъби

Изпържете кедровите ядки и нарязания лук.

кедрови ядки

лук

Руколата нарежете ситно.

рукола

Смесете ядките и лука със зелените листа, гъбените парчета, добавете намачкан чесън и подсолете.

чесън

С тази комбинация напълнете шапките на печурките и поръсете с настърган кашкавал.

кашкавал

Изпечете за около 30 минути във фурната, докато покритието се разтопи и зачерви.

гъби

Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: blog-food.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиБотаникаЛюбопитноХрани и ястияСнимкиСъставкиДиетиНовиниЛайфстайлПсихологияПроизводителиКлинични пътекиЗдравни съветиИсторияАлт. медицина