Пълнени печурки с рукола и кедрови ядки

Необходими продукти:
- едри печурки
- кашкавал
- лук
- рукола
- кедрови ядки
- чесън
- черен пипер
- сол
- олио
Начин на приготвяне:
Превърнете гъбичките в "купички", като отстраните крачетата им и необходимото от вътрешността.
Нарежете ситно тези части.
Изпържете кедровите ядки и нарязания лук.
Руколата нарежете ситно.
Смесете ядките и лука със зелените листа, гъбените парчета, добавете намачкан чесън и подсолете.
С тази комбинация напълнете шапките на печурките и поръсете с настърган кашкавал.
Изпечете за около 30 минути във фурната, докато покритието се разтопи и зачерви.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: blog-food.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Печурки
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Ливадна печурка, Анасонова печурка, Анасонлийка, Ливадна печурка, Бяла горско-ливадна печурка
- Миш-маш с гъби и колбас
- Горска печурка, Кафява горска печурка
- Маслени картофи с гъби, подправки и кашкавал
- Грилован сандвич с гъби, лук и кашкавал
- Палачинкова лазаня с гъби, кайма и кашкавал
- Пържени печурки в соев сос
Коментари към Пълнени печурки с рукола и кедрови ядки