Пълнени маслини с фета и подправки
Необходими продукти:
големи зелени маслини без костилки (около 10 броя)
1/4 чаена чаша сирене фета
1,5 супени лъжици микс от подправки (сушени червена чушка, лук и билки)
1,5 супени лъжици смлян лют червен пипер
клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Измийте маслините. В малка купа смесете сиренето с 1 лъжица от подправките и 1 лъжица от червения пипер. С получената ароматна комбинация напълнете маслините.
Останалото количество от подправките смесете в отделен съд и в тях оваляйте готовите маслини. Закрепете всяка с помощта на клечка за зъби.
Оставете вкуснотията за 10 минути на студено, след което може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Калоферче
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от маслини и лук
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
Коментари към Пълнени маслини с фета и подправки