Пълнени маслини с фета и подправки

Необходими продукти:
големи зелени маслини без костилки (около 10 броя)
1/4 чаена чаша сирене фета
1,5 супени лъжици микс от подправки (сушени червена чушка, лук и билки)
1,5 супени лъжици смлян лют червен пипер
клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Измийте маслините. В малка купа смесете сиренето с 1 лъжица от подправките и 1 лъжица от червения пипер. С получената ароматна комбинация напълнете маслините.
Останалото количество от подправките смесете в отделен съд и в тях оваляйте готовите маслини. Закрепете всяка с помощта на клечка за зъби.
Оставете вкуснотията за 10 минути на студено, след което може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Калоферче
- Киселица, Дива ябълка
- Костилките от маслини прочистват червата
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Салата от маслини и лук
- Мариновано овче сирене с босилек
- Миск от подправки Old Bay
Коментари към Пълнени маслини с фета и подправки