Пълнени маслини с фета и подправки

Необходими продукти:
големи зелени маслини без костилки (около 10 броя)
1/4 чаена чаша сирене фета
1,5 супени лъжици микс от подправки (сушени червена чушка, лук и билки)
1,5 супени лъжици смлян лют червен пипер
клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Измийте маслините. В малка купа смесете сиренето с 1 лъжица от подправките и 1 лъжица от червения пипер. С получената ароматна комбинация напълнете маслините.
Останалото количество от подправките смесете в отделен съд и в тях оваляйте готовите маслини. Закрепете всяка с помощта на клечка за зъби.
Оставете вкуснотията за 10 минути на студено, след което може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТИКВЕНО МАСЛО 250 мл БАЛЧО
БИОХЕРБА КУРКУМА прах 35 г
ДАРОВИТА ХИМАЛАЙСКА СОЛ ФИНА ЙОДИРАНА 1 кг
ДЖИНДЖИФИЛ НА ПРАХ 50 г ЗДРАВНИЦА
ХИП ПЮРЕ ФИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ПУЕШКО МЕСО 220 г
КРЪГЛА МЕЛНИЧКА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 100 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Киселица, Дива ябълка
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Тутманик
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Хапки от маслини в тесто
- Маслина (европейска)
Коментари към Пълнени маслини с фета и подправки