Пълнени маслини с фета и подправки

Необходими продукти:
големи зелени маслини без костилки (около 10 броя)
1/4 чаена чаша сирене фета
1,5 супени лъжици микс от подправки (сушени червена чушка, лук и билки)
1,5 супени лъжици смлян лют червен пипер
клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Измийте маслините. В малка купа смесете сиренето с 1 лъжица от подправките и 1 лъжица от червения пипер. С получената ароматна комбинация напълнете маслините.
Останалото количество от подправките смесете в отделен съд и в тях оваляйте готовите маслини. Закрепете всяка с помощта на клечка за зъби.
Оставете вкуснотията за 10 минути на студено, след което може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛ ХИМАЛАЯ ЕДРА 250 гр. ЗЕМЕЛА
КВАДРАТНА МЕЛНИЧКА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 80 гр.
ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА НА ПРАХ 50 г ЗДРАВНИЦА
КОНОПЕНО СЕМЕ БЕЛЕНО 200 г ЗДРАВНИЦА
ОРИЗОВ ПРОТЕИН прах 250 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
БИОХЕРБА СИТНА ХИМАЛАЙСКА СОЛ 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Калоферче
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Тутманик
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Чубрица - балканска
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
Коментари към Пълнени маслини с фета и подправки