Пълнени маслини с кайма

Необходими продукти:
20 маслини без костилки
100 грама пилешка или телешка кайма
1/4 бял хляб
1 яйце
1/2 супена лъжица масло
настъргано индийско орехче на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Залейте вътрешната част на хляба с вода, след това го изцедете от течността и смесете с каймата. Прибавете яйцето, маслото, сол и индийско орехче на вкус.
С получената смес напълнете маслините и ги сварете до готовност на каймата.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 2 СИНЬО-ЧЕРЕН
АРИХОЛ ДЖЪМП таблетки * 60
АКТИВ ОЗОН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
СОУ СИМПЪЛ SHINY НАТУРАЛЕН СЕРУМ ЗА ПОДХРАНВАНЕ И РАСТЕЖ НА КОСАТА 100 мл
МАСЛО ОТ РИГАН ОРГАНИК 30 мг 30 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслина (европейска)
- Шоколадови кексчета с пълнеж от извара
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Мариновано овче сирене с босилек
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
Коментари към Пълнени маслини с кайма