Пълнени маслини с кайма
Необходими продукти:
20 маслини без костилки
100 грама пилешка или телешка кайма
1/4 бял хляб
1 яйце
1/2 супена лъжица масло
настъргано индийско орехче на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Залейте вътрешната част на хляба с вода, след това го изцедете от течността и смесете с каймата. Прибавете яйцето, маслото, сол и индийско орехче на вкус.
С получената смес напълнете маслините и ги сварете до готовност на каймата.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕВИВ РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 40 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 3.66 ВИОЛЕТОВО КАФЯВ
БОЧКО МЛЯКО ЗА ТЯЛО С МАСЛИНА 200 мл.
МЕА НАТУРА ДУШ ГЕЛ С МАСЛИНА 300 мл
НЕСТИ ДАНТЕ ТЕЧЕН САПУН С МАСЛИНА И МАНДАРИНА 500 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 6.52 БОЖОЛЕ
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Салата от маслини и лук
- Печени райски ябълки с холандско сирене, орехи, мед
Коментари към Пълнени маслини с кайма