Пълнени маслини с кайма
Необходими продукти:
20 маслини без костилки
100 грама пилешка или телешка кайма
1/4 бял хляб
1 яйце
1/2 супена лъжица масло
настъргано индийско орехче на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Залейте вътрешната част на хляба с вода, след това го изцедете от течността и смесете с каймата. Прибавете яйцето, маслото, сол и индийско орехче на вкус.
С получената смес напълнете маслините и ги сварете до готовност на каймата.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от маслини и лук
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Прясно зеле, задушено с кайма и ориз
Коментари към Пълнени маслини с кайма