Пълнени маслини с кайма

Необходими продукти:
20 маслини без костилки
100 грама пилешка или телешка кайма
1/4 бял хляб
1 яйце
1/2 супена лъжица масло
настъргано индийско орехче на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Залейте вътрешната част на хляба с вода, след това го изцедете от течността и смесете с каймата. Прибавете яйцето, маслото, сол и индийско орехче на вкус.
С получената смес напълнете маслините и ги сварете до готовност на каймата.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЛОРАДИКС ВИТАМИН B КОМПЛЕКС сироп 250 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 8.3 ЗЛАТИСТО РУС
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ СТРАХОВЕ И ФОБИИ
БОГАТИНА ОЗОНИРАНО МАСЛИНОВО МАСЛО EXTRA VIRGIN 20 мл
МЕА НАТУРА КРЕМ ЗА РЪЦЕ С ОРГАНИЧЕН ЗЕХТИН 100 мл
ЛЮКСЕОЛ БАЛСАМ ЗА КОСА ПРИ КОСОПАД 200 мл
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслина (европейска)
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Панирани шницели от кайма
- Пълнени домати с крем от сирене, босилек и чесън
Коментари към Пълнени маслини с кайма