Пълнени маслини с кайма

Необходими продукти:
20 маслини без костилки
100 грама пилешка или телешка кайма
1/4 бял хляб
1 яйце
1/2 супена лъжица масло
настъргано индийско орехче на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Залейте вътрешната част на хляба с вода, след това го изцедете от течността и смесете с каймата. Прибавете яйцето, маслото, сол и индийско орехче на вкус.
С получената смес напълнете маслините и ги сварете до готовност на каймата.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВА КАЙМА 330 г
БИЛЕ УСПОКОЯВАЩ И ВЪЗСТАНОВЯВАЩ БАЛСАМ ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ 200 мл
КОКОСОЛИС ЛУКСОЗНА КУТИЯ С 4 НАТУРАЛНИ БИО СКРАБА
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 10.13 МНОГО СВЕТЛО ЗЛАТНО РУС
НЕО КРАТАЛИН капсули * 30 РАМКОФАРМ
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ №17 ЧУВСТВИТЕЛНОСТ 30 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Хрупкави кошнички от кори за баница с месна плънка
- Маслина (европейска)
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Салата от маслини и лук
- Гнезда от кайма със сирена
- Кошнички от кайма с плънка от кашкавал, сметана и копър
Коментари към Пълнени маслини с кайма