Пълнени маслини с кайма

Необходими продукти:
20 маслини без костилки
100 грама пилешка или телешка кайма
1/4 бял хляб
1 яйце
1/2 супена лъжица масло
настъргано индийско орехче на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Залейте вътрешната част на хляба с вода, след това го изцедете от течността и смесете с каймата. Прибавете яйцето, маслото, сол и индийско орехче на вкус.
С получената смес напълнете маслините и ги сварете до готовност на каймата.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕКТАМИКС ХОЛЕСТЕРОЛ 400 г
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 7 НАТУРАЛНО РУС
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ПАНИЧЕСКА АТАКА
НЕИСС КРЕМ СКРАБ ЗА ЛИЦЕ ДЕТОКС С АКТИВЕН ВЪГЛЕН 100 мл
АЛВИТЕК-КОМПЛЕКС капсули * 30
СОУ СИМПЪЛ ATOPI GONE ОЛИО ПРИ АТОПИЧНА КОЖА 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пикатна кайма с кашкавал на тиган
- Костилките от маслини прочистват червата
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Салата от маслини и лук
- Мариновано овче сирене с босилек
- Пълнени постни чушки
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Яйчена запеканка с лук и кайма
- Пълнени сурови чушки с извара, сметана и чесън
Коментари към Пълнени маслини с кайма